Reacties

Koningsdag 2021 — 22 reacties

  1. Vanochtend kwamen oudste zoon en schoondochter met dochters koffie drinken en ze bleven eten. Erwtensoep met broodjes. Hoe verzin je het met dit weer, hè? Maar ik had nog erwtensoepgroenten in de vriezer en dat is nu mooi op ;-). Vanmiddag hoop ik een heel eind te gaan wandelen in m'n eentje. Lekker mijn hoofd leeg maken. Vanavond hopen andere zoon en schoondochter te komen eten en daarna komen 3e zoon en schoondochter op de koffie. Een soort blokjesverjaardag, maar dan anders.

  2. Net gekeken naar het programma op tv, zonder zo'n oranje versnapering. En verder is dit voor mij een Koningsdag zoals altijd. Tv, verder geen gedoe. Mij maak je niet blij met vrijmarkten en hordes mensen, dus prima zo.

  3. Ik heb helemaal niets met Koningsdag .Kleedjes markten en dergelijke heb ik ook niets mee brr al die drukte en rommel die er verkocht word .Gisteren zo'n Jumbol meegenomen ,getver wat smerig !!

  4. Zelf heb ik me aan alle regels gehouden en fietste van A naar B in de stad om bij dochter in de tuin even koffie te drinken. Alles wat kon varen was in de stadsgrachten te vinden, en wat er op de walkant gaande was, wil je liever niet weten. En dan moet morgen de versoepeling nog komen. Op naar een nieuwe golf. Met dank en niet zeuren als je nog een zomer moet afzien.

    • Gezellig dat je dochter op fietsafstand woont. Het was op Koningsdag inderdaad overal wel erg druk gezien de coronacrisis, hoorde en zag ik op het nieuws...

  5. Ik heb helemaal niks met Koningsdag, maar moet zeggen dat ik het dit jaar wel een fijne dag vond. Dat kwam vooral door het mooie weer en het concert van The Streamers 's avonds.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder