Koningsdag 2021

koningsdag 2021

Het is vandaag dinsdag én Koningsdag 2021.

En wat hebben we een mooie zonnige dag!

Wat zijn jouw plannen voor vandaag? Is het nog een speciale dag voor je, of doet het je niet veel?

Similar Posts

22 Comments

 1. Vanochtend kwamen oudste zoon en schoondochter met dochters koffie drinken en ze bleven eten. Erwtensoep met broodjes. Hoe verzin je het met dit weer, hè? Maar ik had nog erwtensoepgroenten in de vriezer en dat is nu mooi op ;-). Vanmiddag hoop ik een heel eind te gaan wandelen in m’n eentje. Lekker mijn hoofd leeg maken. Vanavond hopen andere zoon en schoondochter te komen eten en daarna komen 3e zoon en schoondochter op de koffie. Een soort blokjesverjaardag, maar dan anders.

 2. Net gekeken naar het programma op tv, zonder zo’n oranje versnapering. En verder is dit voor mij een Koningsdag zoals altijd. Tv, verder geen gedoe. Mij maak je niet blij met vrijmarkten en hordes mensen, dus prima zo.

 3. Ik heb helemaal niets met Koningsdag .Kleedjes markten en dergelijke heb ik ook niets mee brr al die drukte en rommel die er verkocht word .Gisteren zo’n Jumbol meegenomen ,getver wat smerig !!

 4. Zelf heb ik me aan alle regels gehouden en fietste van A naar B in de stad om bij dochter in de tuin even koffie te drinken. Alles wat kon varen was in de stadsgrachten te vinden, en wat er op de walkant gaande was, wil je liever niet weten. En dan moet morgen de versoepeling nog komen. Op naar een nieuwe golf. Met dank en niet zeuren als je nog een zomer moet afzien.

  1. Gezellig dat je dochter op fietsafstand woont. Het was op Koningsdag inderdaad overal wel erg druk gezien de coronacrisis, hoorde en zag ik op het nieuws…

 5. Wij gingen even op afspraak winkelen bij de Intratuin.
  Waar het heerlijk rustig was.
  Wat er vanaf morgen staat te gebeuren daar denk ik liever niet over na.

 6. Ik heb helemaal niks met Koningsdag, maar moet zeggen dat ik het dit jaar wel een fijne dag vond. Dat kwam vooral door het mooie weer en het concert van The Streamers ‘s avonds.

 7. Niks gedaan met Koningsdag, want mijn man moest gewoon werken, maar anders hadden we er ook niks aan gedaan hoor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.