Koffiezetten met een papieren zak?!

koffie in een zakToen ik in een tijdschrift las over Grower’s Cup Coffee Brewer werd mijn interesse gewekt! Het leek me wel leuk om koffie te zetten in een papieren zak.

Ik ben er zelfs speciaal voor omgereden om er eentje te kopen. Ik moest er voor naar de Bever, een kampeerzaak. Typisch een winkel waar ik normaal echt nooit kom.

Maar was de koffie ook lekker?

Lees het op mijn review blog!

Similar Posts

2 Comments

  1. Voor het kamperen gebruik ik altijd een ” tante Betje” is stoffen zakje in een soort draadlus. Hiermee kan je oneindig vask filterkoffie zetten. In een mok. Na afloop koffieprit bij de p,antjes en het zakje omspielen. Geen gebruiksaanwijzing nodig. Ooitenk ik 2 gulden bij Bever, masr ook makkelijk zelf te maken. Misschien is hetook nog wel te koop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.