Koffie drinken tussen de ratten?

970a3286_copyKoffie drinken tussen de ratten? Ik moet er niet aan denken! Ik ben doodsbang voor dit model kleine dieren!

Maar in de London Dungeon kon het eventjes. En dan kreeg je er een heuse Rattucino bij.

Lees er meer over op mijn blog over koffie.

Similar Posts

One Comment

  1. Tussen de ratten lijkt me minder leuk dan tussen de de aaibare poezen, maar ik ben denk ik bevooroordeeld, want de ratten zullen geen wilde ratten zijn, die vind ik echt doodeng. Ik heb ze ooit, in mijn tuin aan het water, gehad. Brr. Maar ratten uit de dierenwinkel zijn toch schattig?!.
    Ik heb nog iets anders te melden: een tip om makkelijk opgeklopte melk te maken, want dat bleek toch steeds weer spannend of het zou lukken!
    Nu gebruik ik een klein koffiekannetje van glas met een stamper, die je gebruikt met gemalen koffie en waar je kokend water op schenkt, ik weet niet zo gauw of die ook een naam heeft. Maar ik gebruik hem als koffieopschuimer, alle andere methodes heb ik na veel mislukkingen laten vallen. Voor een paar centen in de kringloop! Ik hoop dat jullie er wat aan hebben……

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.