Kledingbeurs te koop

image001+301

Mijn buurvrouw verkoopt na zeven succesvolle jaren haar kledingbeurs. Ze hield deze beurs twee keer per jaar, in het voor- en najaar, en het is een beurs die zich kenmerkt door kwaliteit: er wordt alleen goede merkkleding verkocht, en de laatste jaren ook goede outlet kleding.

De beurs heeft een speciaal plekje in haar hart, en ze is daarom op zoek naar een goede opvolgster. Daarom heb ik voor haar op mijn blog Het Moederbedrijf een oproep geplaatst. Je weet tenslotte nooit hoe een koe een haas vangt, en ik vind het leuk om haar te helpen.

Misschien zijn er hier ook wel mensen die graag geld willen verdienen vanuit huis, en die interesse hebben in een tweedehands kledingbeurs? Daarom hierbij de link naar de oproep van mijn buurvrouw: Kledingbeurs te koop.

Bezoek jij wel eens tweedehands kledingbeurzen?
Wat vind je belangrijk aan een kledingbeurs?

Neem een email abonnement!

b01e745fc56bd0c875d82ada990bb0a1

Similar Posts

7 Comments

  1. LLMM: een kledingbeurs is een beurs, in dit geval in een basisschool, waar tweedehands kleding wordt verkocht.

    Vanaf ongeveer een maand voordat de beurs gehouden wordt, kunnen mensen hun kleding inleveren bij mijn buurvrouw. Zij prijst alle kleding, en voorziet alles van prijskaartjes e.d. Op de dag van de kledingbeurs wordt alle ingebrachte, en goedgekeurde kleding verkocht.

    Zo’n kledingbeurs is dus een ideale oplossing voor mensen die zuinig willen leven, en bovendien niet willen meedoen aan de vervuiling van de aarde door te recyclen!

    De mensen die kleding hebben ingebracht ,verdienen bovendien ook een percentage aan alles wat verkocht is!

  2. We kennen hier wel zoiets ja – ‘s morgens breng je je geprijsde kleren binnen in een genummerde doos – in de voormiddag wordt het dan in rekken gehangen door vrijwilligers (per maat en per soort) – in de namiddag mag dan iedereen komen kopen – en ‘s avonds wordt alles terug in de dozen gestoken en kunnen de mensen de overgebleven spullen en hun geld komen ophalen (na inhouding van een klein percentage voor de huur van de zaal e.d.)
    En inderdaad, twee keer per jaar gaat dit door (voor en najaar) – ik koop er een groot percentage van de kinderkledij – want de prijzen variëren van 0,5 tot 5 euro ( voor een goede winterjas ) !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.