Klantenservice Schuurman Schoenen alweer

Palladium schoenen van Schuurman Schoenen

Als je producten verkoopt die door een ander gemaakt worden, en die gaan snel stuk, dan kun je daar als winkel denk ik best last van hebben. In dit geval Schuurman Schoenen.

Schoenen (veel te) snel kapot

Een tijd terug had ik contact met de klantenservice van Schuurman Schoenen omdat de Dr. Martens van mijn jongste zoon raar snel stuk gingen. Toen ze niet meer te redden waren kocht ik daarom een ander merk schoenen voor hem: Palladium.

Maar na slechts 3 maanden ging de rits van één van beide schoenen al stuk. Dus hup, dan maar weer terug naar de klantenservice van Schuurman Schoenen. Mijn ervaring lees je op mijn review blog.

Lees ook mijn post: Levensduur apparaten. Gaan ze echt sneller stuk?

Similar Posts

6 Comments

    1. Nee, het bonnetje had ik niet meer helaas. Ik ging er vanuit dat ik een paar degelijke schoenen had gekocht. Maar gelukkig hielp Schuurman Schoenen desondanks.

  1. Ik kocht vorig jaar in september een jas van het merk Sandwich in een winkel. De bon bewaarde ik een paar maanden en toen gooide ik hem weg. In maart van dit jaar ging de rits kapot, dat was balen zeker omdat we het hier over een jas van 250,- euro hebben. Ik ging terug naar de winkel, maar omdat ik de bon niet meer had en omdat het inmiddels 7 maanden geleden was dat ik de jas kocht, dacht ik dat ze niets voor me konden doen. Maar de eigenaresse van de winkel had mijn aankoop teruggevonden in het klantenbestand en vond dat ik recht had op reparatie zonder kosten . Als Sandwich moeilijk ging doen dan zou zij de kosten op zich nemen. Maar ook Sandwich vond dat de rits niet zo snel kapot had mogen gaan en inmiddels is de reparatie uitgevoerd en kon ik de jas weer ophalen. Ik heb de eigenaresse bedankt voor de supersnelle afhandeling en het feit dat ik niets hoefde te betalen en het feit dat als Sandwich geweigerd had dat zij me zeker niet zou laten zitten. Ik kan niet anders zeggen dat ik verast was door de geleverde service, zowel van Sandwich als van betreffende winkel, denk niet dat het vanzelfsprekend is dat het zo ging.

    1. Wauw, wat een geweldige service zeg! Heel fijn. En ik herken dat je na een bepaalde periode zo’n kassabon toch weggooit. Je kunt nu eenmaal niet alles bewaren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.