Klacht indienen bij V&D

Twee weken geleden schreef ik over de onprettige bediening in restaurant La Place van de V&D.

Ik heb op de V&D website een klachtenformulier ingevuld, en ze hebben me twee koffiebonnen gestuurd, om een volgend bezoek ‘te veraangenamen’.

Keurige klachtenafhandeling dus!

Maar in het vervolg bestel ik voor de zekerheid toch maar nadrukkelijk: ‘Een kléín kopje koffie, alstublieft.’ Want dat emotionele litteken raak ik natuurlijk nooit meer kwijt!

Similar Posts

11 Comments

 1. Ik had vorige week in mijn groentetas peertjes…die allemaal al stuk waren. ik kon ze zo weggooien. Ik heb een mailtje gestuurd om Odin op de hoogte te stellen, en tot mijn verrassing kreeg ik deze week gratis een compensatietasje met fruit! Sommige bedrijven weten hoe het hoort!

 2. Nou daar komen ze lekker makkelijk mee weg, 2 koffie-bonnen pffff.
  Ja sorry hoor maar ik ben in dit soort situaties erg fel.
  Ik heb eens gehad dat de kassiere moeilijk deed toen ik met vijftig euro 2 kopjes koffie betaalde. Dat was op Antalya Airport. Ik was moe en had niet eens in de gaten dat die 2 kopjes koffie 16 euro kostte.
  Toen die vent dus moeilijk ging doen over 50 euro werd ik wakker en zag de prijs. In een flits griste ik mijn 50 euro uit zijn hand en vertelde even haarfijn wat ik van de service vond en dat hij zijn koffie zelf mocht houden. Ik moet wel erg luid tekeer hebben gegaan want mijn man kwam op het geschreeuw af en een menigte van mensen keek mij aan haha. In zulke situaties kan me dat geen sikkepit schelen. Ik heb mijn zegje gedaan en dat lucht heerlijk op. Ik begrijp best dat niet iedereen zo adrem durft te reageren, maar zo ben ik nu eenmaal. Het gaat erom dat jij tevreden bent met de afhandeling van je klacht, maar nogmaals bij mij waren ze er niet mee weg gekomen. No way !

 3. Toch leuk dat je serieus genomen wordt. Je gaat er voor de gezelligheid zitten en niet voor de ergernis. Ik hoop dat je er volgende keer van kan genieten. Ik had de laatste keer een enthousiast meisje maar kreeg een vies kopje voor de thee van m’n dochter. Dat vond ze niet zo erg, maar ik wel. Dus maar weer even lopen. Soms komt het nooit meer echt goed.

  Groetjes Petra

 4. ik wil een klacht indienen over een personeeslid die bij la place werkt.
  en die iemand behandelt als een klein kind ,dat ben ik zo zat nu.
  wil dat er wat aan gedaan wordt

  1. Hoi Robert,

   vervelend voor je. Ik denk dat je het beste een mailtje naar V&D zelf kunt mailen. En daarin aangeven om welke locatie het gaat. Hopelijk doen ze er dan wat mee.
   succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.