Kittens 14 dagen oogjes open

kittens

De kittens hebben ondertussen hun oogjes geopend. Dat gebeurde toen ze ongeveer twee weken oud waren.

Moederpoes is erg beschermend, maar de laatste week neemt ze regelmatig even een time-out van de 5 kids. Dan wil ze even naar buiten.

Ondertussen kunnen wij dan met de kittens spelen en knufffelen!

Similar Posts

34 Comments

 1. ooooo ik ga je berichten eens terug lezen hoor, je kater was dus toch zwanger!
  Wat is dit leuk zeg, en wat een prachtig klein kittentje heb je daar. Genieten hoor.

 2. Wat allerliefst! Net als Armande wil ik het liefst nog een paar foto’s, een groepsfoto en nog eentje met moeder en (een) kind(eren) etc. Wat zullen jullie kinderen verguld zijn met dit nestje!

 3. O o ik moet niet kijken want dat word ik weer zo willerig……en t was met man besloten geen nieuwe beesies poezen kippen vijvervissen etc. In verband met dagen op stap kunnen zonder verzorgers te vragen….ja tegen de 60 dus makkelijker even weg kunnen …dus niet door ons vee 4 poezen en 2 kippen.. kortom mag wel kijken niet kopen….nemen…hihi. geniet ervan groet Silvia.

 4. Heel lief!!
  Hopelijk vinden jullie voor ze allemaal een goeie thuis, en hopelijk laten jullie de poes hierna steriliseren want de asielen zitten nu al overvol met katten en binnenkort kittens…

 5. Smeltttttttt!!! Hier zitten we al een tijd te dubben of we Britse korthaartjes willen, maar als ik dit dan zie, dan moet ik me inhouden om niet het net te gaan afstruinen. Ik ben een echt kattenmensen.

 6. Als je de poes naar buiten laat, loop je het risico dat ze weer gedekt wordt. Dus binnen houden, en als de kittens weg zijn meteen laten helpen. Ik neem aan dat je geen tweede nest achter dit ongeplande nest aan wil…

 7. Dit soort artikelen moet ik gewoon niet bekijken… nu wil ik ook een kat :( het mag niet van de man in huis, de hond en hamsters zijn genoeg (en ja hij heeft eigenlijk wel gelijk).

  Wat een schatje!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.