Reacties

Ken jij Bluey? — 10 reacties

  1. Haha, grappig dat je gewoon doorgaat met bloggen, ook de Kerstdagen ;) Een verademing om iets anders te lezen dan kerst, kerst, kerst ;)

    Ik ken Bluey wel, ja. Toen we dit jaar naar Barcelona vlogen hebben we het filmpje met Tobias gekeken, maar hij was er nog veel te jong voor. Zijn interesse voor vliegtuigen begint nu pas echt te komen.

  2. Ik heb helemaal geen ervaring met vliegen - met kinderen noch met volwassenen (mijzelve), en dat wil ik graag zo houden.... De Schepping is veel te mooi om hem te verpesten met zoiets milieuonvriendelijks! (Maar daar zullen anderen vast anders over denken, en dat mag.....)

    • ..ik vlieg zo weinig mogelijk, het is idd bar slecht voor het milieu. Wij reizen binnen Europa zoveel mogelijk per trein ( reizen per trein in Engeland op het platteland is trouwens een feest) maar aangezien kinderen en kleinkinderen down under wonen vlieg ik zeker 1x per jaar heen-en-terug!
      Dus "Hanneke" ik zie het als een noidzakelijk kwaad!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder