Ken jij Bluey?

blueyAdvertorial

Wist jij dat KLM zijn eigen mascotte had? Hij heet Bluey!

Bluey werd in november 2014 geïntroduceerd en is speciaal voor jonge kinderen die met KLM vliegen. Ondertussen is Bluey erg populair geworden. En dat is denk ik geen wonder, want persoonlijk vind ik dat Bluey erg veel lijkt op het visje Nemo, en dat vond ik ook zo’n schatje. Tijdens intercontinentale vluchten krijgen kinderen onder andere een Bluey maaltijdbox. En daarnaast een Bluey speelset met daarin onder andere een mooie kleurplaat van Bluey.

Bluey biedt kinderen op een laagdrempelige manier uitleg en plezier tijdens het vliegen. Kinderen die vliegen misschien een beetje spannend vinden, worden afgeleid door Bluey. En dat is dan ook weer fijn voor de ouders.

Animatiefilmpjes met Bluey

Er zijn zelfs diverse animatiefilmpjes met Bluey in de hoofdrol. De filmpjes zijn kort en leuk voor kinderen maar ook voor volwassenen. Ik vind het knap hoe ze in 5 minuten tijd een heel verhaal weten te vertellen.

Onderstaand filmpje is speciaal voor de Kerst gemaakt!

Het leukste stukje vind ik als er iets mis gaat en Bluey dat oplost. Daarin zie ik een leuke les: zelfs al lukt iets niet, er is altijd nog wel iets van te maken!

Wat zijn jouw ervaringen met vliegen met kinderen?

Similar Posts

10 Comments

  1. Haha, grappig dat je gewoon doorgaat met bloggen, ook de Kerstdagen ;) Een verademing om iets anders te lezen dan kerst, kerst, kerst ;)

    Ik ken Bluey wel, ja. Toen we dit jaar naar Barcelona vlogen hebben we het filmpje met Tobias gekeken, maar hij was er nog veel te jong voor. Zijn interesse voor vliegtuigen begint nu pas echt te komen.

  2. Ik heb helemaal geen ervaring met vliegen – met kinderen noch met volwassenen (mijzelve), en dat wil ik graag zo houden…. De Schepping is veel te mooi om hem te verpesten met zoiets milieuonvriendelijks! (Maar daar zullen anderen vast anders over denken, en dat mag…..)

    1. ..ik vlieg zo weinig mogelijk, het is idd bar slecht voor het milieu. Wij reizen binnen Europa zoveel mogelijk per trein ( reizen per trein in Engeland op het platteland is trouwens een feest) maar aangezien kinderen en kleinkinderen down under wonen vlieg ik zeker 1x per jaar heen-en-terug!
      Dus “Hanneke” ik zie het als een noidzakelijk kwaad!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.