Kate Middleton wordt huisvrouw

Het lijkt me niet makkelijk om Kate Middleton te zijn: eerst worden de billen van je zus bijna nog meer bewonderd dan jij als bruid, en vervolgens valt de hele natie over je heen omdat je ‘maar’ huisvrouw wordt.

En als je naar de supermarkt gaat en je eigen karretje duwt, leidt dat tot verbijsterde krantenkoppen.

Het zette me aan het denken: zou Maxima eigenlijk haar eigen boodschappen doen, en haar eigen karretje duwen? Ik vind Kate eigenlijk wel heel stoer dat ze zo haar eigen weg durft te gaan.

Wat vinden jullie: kan Kate het anno 2011 nog wel maken om huisvrouw te worden???

Similar Posts

12 Comments

 1. Is het niet een look-a-like? Deze lijkt mij wat ouder. Waarom zou het niet kunnen om haar eigen karretje te duwen. Ze is de koningin niet.

 2. Waarom niet? Waarom zou ze een andere leefwijze moeten hebben dan leeftijdsgenoten? Als zij er gelukkig van wordt om thuis te blijven dan moet ze dat lekker doen :-)

  En Maxima doet ook zelf boodschappen, dit vertelde ze eens in een interview. Zij wil juist de gewone dingen doen met de kinderen.

 3. Toch heb ik Maxima nooit gezien met een boodschappenkarretje! Of zou dat komen door het verbod dat Willem Alexander en Maxima de media hebben opgelegd om privé foto’s te maken?

  Ik zou het wel leuk vinden: Maxima achter een boodschappenkarretje.

 4. Ja, juist wel! Want wat is er nu belangrijker dan gewoon je gang te kunnen gaan en je lekker niets van anderen aan te trekken? Zij is ook maar gewoon een mens. Wat een ophef over.. ja waarover eigenlijk??

 5. Jazeker Maxima gaat gewoon naar de AH. Ze heeft ooit in een interview met kinderen aangegeven dat ze hier geniet van de ruimte die de pers haar laat. Dat ze gewoon met de kinderen naar de AH kan.

 6. Ik hoop voor haar dat ze zelf boodschappen mag doen. En haar eigen billen af mag vegen, haar eigen thee mag zetten en haar eigen haar mag wassen. Brrrrrr, ben blij dat ik geen kroontje op heb hoor.

 7. Gelukkig zijn er in nederland afspraken over foto’s maken van de koninklijke familie tijdens prive bezigheden (mag niet als je bij de officiele fotomomenten een uitnodiging wil). Daarom zijn er dus geen foto’s van een winkelende maxima bij de AH. Overigens vermoed ik dat ze dat af en toe doet maar lang niet voor al haar boodschappen…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.