Julotte: een product review!

Toen ik in het tijdschrift Esta over de ‘Julotte‘ las, werd ik meteen enthousiast. De Julotte is een superzacht, soepel broekje dat je kunt dragen als onderrokje, en om schurende bovenbenen te voorkomen.

Heel veel vrouwen hebben daar last van, en het heeft niks te maken met ‘dik zijn’ vertelde Ida, de uitvindster van de Julotte, mij. Schurende bovenbenen worden veroorzaakt door je lichaamsbouw en manier van lopen.

Ik mocht een Julotte testen, en vond hem geweldig! In de eerste plaats vanwege de verpakking: een goudkleurige envelop. Dat gaf meteen al een feestelijk en luxueus gevoel. De tweede verrassing was de stof: superzacht. En, heel belangrijk: ademend!

Julotte helpt tegen doorschijnen

Achter in mijn kast had ik nog een jurkje liggen, dat ik nooit draag, omdat het ontzettend doorschijnt. Ik besloot de Julotte aan de test te onderwerpen. En de Julotte slaagde met glans. Alle doorkijk was weg, en bovendien viel het jurkje soepeler.













Conclusie

Ik vind de Julotte een aanrader! Ik vind het echt een product dat bedacht is door een vrouw: het is praktisch, en het lost een probleem op waar veel vrouwen mee te maken krijgen. Bovendien is er een heup- en een tailleversie!

De Julotte kost 29,95, en is te koop op Julotte.com.

Wil je kennismaken met de Julotte?

Op zaterdag 24 september 2011 staat Ida op het 2e Amstelveense Ladies Event, dat duurt van 11:00 tot 17:00.

Of bezoek de website: Julotte.com

Meer weten over de totstandkoming van de Julotte?!

Wil je meer weten over Ida, en hoe ze op het idee van de Julotte kwam? Lees dan mijn interview met haar op Het Moederbedrijf

Herken jij het probleem van schurende bovenbenen?!

Similar Posts

8 Comments

 1. Dit lijkt me superhandig! En wat leuk ook dat je nu dat jurkje weer kunt dragen.
  Nog wel een vraagje: heb je geen last van “inkijk” doordat de pijpjes wijder zijn? (Zodat je obij een briesje naast opwaaiende zomerjurkjes ook opwaaiende julottes krijgt). Want dan zou je er toch een broekje onder moeten dragen en dat is bij warm weer (volgend jaar of zo…) weer minder prettig.
  PS ik heb een NoMonro voor op de fiets, maar mijn rokken waaien desondanks omhoog.

  Groet, Loonlijstmama

 2. Website eens bekeken, en het is dus een onderbroekjurkje voor over het ondergoed. Ziet er heerlijk draagbaar uit. Maar waarom niet groter dan M/L? Nu durf ik hem alsnog niet te kopen. Wat een tegenvaller :-(
  Groet, LM

 3. LM, ik zou dit mailen aan Ida! Het lijkt me een goede tip!

  Loonlijstmama, ik heb er zelf nog niet mee gefietst, maar in de medewerkers van de Esta waren enthousiast over de Julotte tijdens het fietsen.

 4. Heb er nog nooit last van gehad, zou hem dan ook niet kopen. Ja en zo’n jurkje kan inderdaad een voerinstofje gebruiken en dan is het een leuke maar wel dure oplossing.

 5. Ik heb er ook last van en draag daarom een boxershort van me vriend of een wielrennersbroekje onder een jurkje… een ander kortbroekje kan natuurlijk ook.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.