Jouw foto op hout? Giveaway!

foto op hout
Foto Op Hout

Ik ben niet zo goed in administratie. Op de één of andere manier doe ik het altijd nét verkeerd. Om die reden ben ik dan ook geen fan van het organiseren van giveaways en prijsvragen. Dat vraagt namelijk nogal wat administratieve rompslomp!

Maar soms komt er zo’n leuk product voorbij, dat ik jullie niet de kans wil ontnemen om het te winnen!

Maak kans op een Foto Op Hout

Daarom deze week een giveaway waarbij je een prachtige foto kunt winnen op hout. De foto wordt beschikbaar gesteld door Foto op hout en heeft een winkelwaarde van 54,59. De winnaar krijgt een cadeaubon t.w.v. 54,59 om te besteden in hun webshop. Leuk voor jezelf, maar ook iemand anders mee te verrassen!

Over Foto op Hout

Zoals de naam al zegt: Bij Foto Op hout printen ze jouw foto op hout. Door de nerven en noesten van het hout, krijg je een heel bijzondere foto. De foto spreekt veel meer tot de verbeelding dan een ‘gewone’ gladde foto.

4 manieren om mee te doen

Zoals ik al zei: zo’n giveaway is een hele rompslomp. daarom gebruik ik graag Rafflecopter. Met Rafflecopter kun je bovendien je kans om te winnen vergroten. Je kunt namelijk op 4 verschillende manieren meedoen aan deze giveaway.

 1. Like Huisvlijt op Facebook
 2. Beantwoord de vraag: ‘Uit hoeveel houtsoorten kun je kiezen op Foto Op Hout?

 3. Laat een comment achter onder deze post waarin je vertelt waarom je graag wilt winnen.
 4. Schrijf over deze giveaway op je eigen blog of Facebookpagina

Geef hier onder aan welke je hebt gedaan!

In onderstaand formulier van Rafflecopter vul je in welke acties je hebt gedaan! Je klikt gewoon op de actie die je hebt gedaan, en dan opent zich een venstertje waarna je op ‘enter’ klikt.

a Rafflecopter giveaway

De winnares wordt volgende week zaterdag bekend gemaakt op Huisvlijt!

Dus ik zou zeggen: doe mee, en geef het door!

Similar Posts

41 Comments

 1. Wat een leuke winactie!
  Ik zou heel graag willen winnen, omdat ik zó graag een foto van mijn zes (pleeg)kinderen die samen zo ongeveer de hele wereld vertegenwoordigen op hout in onze woonkamer zou willen. Lijkt me prachtig!

 2. Ik doe mee met deze give-away, simpel omdat een foto op hout mij zo ontzettend mooi lijkt.
  Ik heb alle stappen gedaan, maar dan blijkt dat ene formulier invullen toch wel heel lastig… Ik probeer het straks nog een keer. Inmiddels heb ik jouw fb-pagina geliked en de link voor deze aktie gedeeld op mijn eigen fb-pagina…
  Ik wens je een heerlijk weekend,
  Lieve groet,
  Mirjam

  1. Inmiddels nog een keer geprobeerd en nu lukte het wel… Fijne avond en mooie zondag gewenst…
   Lieve groet,
   Mirjam

 3. Ik doe nooit mee met winacties maar deze is te leuk . Blijf vooral schrijven ik lees altijd met plezier je stukjes ! Groetjes Lynda

 4. Ik zou het graag willen winnen om zo mijn moeder te kunnen verrassen met een bijzondere foto van al haar kleinkinderen.

 5. Het lijkt mij zo mooi om een foto van onze 3 kindjes op hout te hebben pronken in de kamer. Heel uniek en bijzonder! Ik had nog niet eerder gezien dat dit kon.

 6. Ik heb dit al eens gezien en het lijkt mij erg mooi om mijn twee pubers op hout vereeuwigd te krijgen. Dus ja, ik doe graag mee.

 7. Mijn fotocollectie is onderhand enorm maar de meeste foto’s staan alleen op mijn computer. Ik zou heel graag eens iets heel bijzonders willen doen met mijn favoriete foto. Een foto op hout lijkt me echt prachtig!

 8. Een foto op hout vind ik echt heel uniek en wel bij de stijl van mijn huis passen.
  Mijn huis is namelijk ook vrij uniek. Is bijna helemaal gemaakt van hout.

 9. vind dit zo mooi!! en apart en zou graag dit aan mijn dochter willen geven die dan een foto van hen samen met Valentijn aan de muur zou kunnen hangen!

 10. Erg mooi, zo’n foto op hout, het lijkt me geweldig om zoiets in de tuin op te hangen.
  Ik heb alle enteries gedaan.
  Alleen de vraag Waarom is het verstandig om voor whitewash te kiezen?
  Omdat de kleuren zijn dan veel echter en donkere noesten worden subtieler.

 11. Gaaf zeg! En ook nog eens erg orgineel! Ik ga over 3 maand een nieuwe woning betrekken en wat zal het super zijn om daar een mooi schilderij van hout van mijn dochtertje op te hangen. Echt een eyecatcher, nu nog even duimen!

 12. Hey :) Ik zou graag voor mijn lieve ouders een foto op hout willen winnen!
  We hebben op de wintersport vorig jaar een hele mooie foto gemaakt van ons gezin en meestal sturen we deze dan ook als kerstkaart op maar dat zijn we dit jaar een beetje vergeten. Ik zou het leuk vinden om deze herinnering (de leuke wintersport) op een speciale manier weer op te halen door middel van de foto op hout! Zou geweldig leuk zijn!
  Ik ga duimen :)

 13. Zou graag meedoen voor een foto van mijn drie kinderen. Voor mijn man die fanatiek fotograaf is en ook nog timmerman is. Ook bedankt dat je de moeite wilde nemen voor deze give-away

 14. Wat een geweldige mooie actie is dit, echt super mooi om zo een mooie foto op hout te krijgen. Ik doe graag mee om kans te maken op zo mooie houten lijst. een foto heb ik al die ik daar graag op zou willen. :)

 15. Ik zou hem graag winnen aangezien mijn vriend net op zichzelf is gaan wonen en nog wel wat leuks op de muur kan gebruiken!

 16. Om ons hondje te vereeuwigen , want hij is nu oud. Met whitewash is `t hout meer beschermd en kijkt `t meer natuurgetrouw. En nu maar duimen!

 17. Redenen om te kiezen voor whitewash:
  * Kleurecht zonder gele houteffecten: wit is wit;
  * Noesten zijn door whitewash subtieler.

  Redenen om te willen winnen:
  * Een kaal stuk muur in mijn woonkamer wacht al jaren op iets moois.
  * Gewoon heel mooi en apart

 18. 2013 was zwaar, 2014 is niet zo goed begonnen. Maar omdat er toch mooie momenten zijn (onze dochter van 2 die werkelijk weg is van haar babybroertje): die moeten gekoesterd en vastgelegd worden!!!

 19. Wat een gave actie! Ik doe graag mee! Zou er een foto van mijn bruiloft op laten drukken, waarop mijn man en ik aan het hockeyen zijn in jurk en pak. We kennen elkaar van de hockey en wilden onze sportieve kant ook in onze bruiloftsfoto’s naar voren laten komen :) Hoe stoer om die foto op hout in de woonkamer van ons nieuwe huis te kunnen hangen. Duimen duimen duimen!!

 20. Ik vind zo’n foto op hout ook prachtig en weet ook wel welke foto ik erop wil.
  Mn zoontje met zijn grootste vriend die helaas afgelopen jaar overleden is maar zoveel betekenis voor ons heeft dat hij een mooie plek in onze woonkamer mag opeisen.

 21. Ik doe graag mee alleen ben ik er nog niet uit welke ik uitkies voor op het hout . . . mijn trouwfoto, mijn kinderen, een vakantiefoto of toch een racefoto?! De kans is klein dat ik win dus hoef niet te kiezen :-)

 22. Ik zou graag deze lijstjes willen winnen zodat ik er mooie fotootjes in kan doen van mijn kleine kindje waar ik zwanger van ben.

 23. Zou een super mooi geschenk zijn mijn aanstaande man heeft een hele mooie foto van zijn vader die is al een paar jaar overleden . Hij zit daar op een paard met een indiaan hij heeft vroeger altijd in het circus gewerkt en ik weet zeker dat dit het mooiste cadeau voor hem zou zijn die ik hem zou kunnen geven . Huisvlijt ik deel daarom graag mee

 24. Ik heb geliked :)!
  En ik doe meteen optie 2! Ik ben al langer dan 5,5 jaar samen met m’n grote liefde, Harry (je kunt hem ontmoeten op m’n blog)! In juni wil ik eindelijk (!!!!) na 3 studies en 5,5 jaar studentenhuis (pff.. te lang haha) eindelijk gaan samenwonen met hem! Een mooie foto van ons aan de muur zou dan geweldig zijn!

 25. Wat een leuke actie! Ik zou deze prijs graag winnen voor een vriendin van me. Ze is pas een eetcafé begonnen en er wat niet erg veel geld voor de aankleding van het interieur meer over. Dit is helemaal haar stijl en zou het erg graag voor haar winnen! Daarbij zullen er dagelijks veel mensen van genieten!
  (Heb geliked ed!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.