Je zal toch maar de moeder van Joran van der Sloot zijn

de debutante‘Je zal toch maar de moeder van Joran van der Sloot zijn…’

Ik heb het regelmatig gedacht als hij weer eens in het nieuws was. Want er is vast geen moeder in de wereld die haar baby voor het eerst begroet met de gedachte: ‘Kom, laat ik van jou eens een psychopaat/moordenaar maken.’

Het boek De Debutant van Suzanne Hazelaar gaat over een moeder die haar kinderen vol liefde heeft opgevoed. Die alles in principe goed heeft gedaan. En toch heeft één van haar zonen zich ontpopt tot een verkrachter en moordenaar.

Lees mijn review van De Debutant op mijn blog over boeken.

Similar Posts

6 Comments

  1. Jeetje, dat zou je inderdaad maar gebeuren! Hoe mensen zijn of worden heeft denk ik niet altijd met opvoeding / omgeving te maken. Het blijft lastig. Lijkt me een intressant boek.

  2. Een interessant onderwerp voor een boek. Eigelijk loopt de nature versus nurture discussie al eeuwen en is geen van beide theorieën echt bewezen. Ik ga het boek op mijn nog-te-lezen-lijstje zetten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.