Je man niet meer kennen!

momlitStel je voor: je gaat uit met een leuke man.

De volgende ochtend word je wakker, en blijken er twaalf jaren voorbij te zijn. De leuke man is inmiddels je echtgenoot en de vader van jullie drie kinderen!

Dat overkomt Marie in het boek Het leven van een ander.

Ik vond het een intrigerende plot! Maar is het ook een mooi boek? Je lees het op Momlit.

Similar Posts

One Comment

  1. Als het zo geschreven is als dat voorbeeld wat jij geeft, dan lijkt me dat inderdaad heel moeilijk lezen. Een boek lezen is voor mij ontspanning, net als voor de meesten van ons denk ik. Maar als de schrijfster dan heel ingewikkeld gaat doen dan haak ik af. In dit voorbeeld bij voorbaat dus al… Ik vind foute grammatica in een boek heel vervelend, maar dit soort grapjes dus ook… Duidelijk en foutloos… Zo moet het zijn. Dan mag een verhaal best heel ingewikkeld zijn….
    Ik wens je een heerlijk weekend,
    Liefs, Mirjam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.