‘Is de koffie soms op de bon?’

koffie op de bon

Naar aanleiding van de D.E. mok die ik van mijn oudste dochter kreeg schreef Wilma in de comments dat ze het bij haar thuis niet waarderen als ze koffie in kleine kopjes serveert. ‘Is de koffie soms op de bon?’ vragen ze dan.

Ik vond het zo’n grappige uitspraak dat ik er deze foto van heb gemaakt.

Bedankt Wilma voor je comment.

Heeft jouw gezin ook bepaalde uitspraken?

Similar Posts

6 Comments

  1. Ahhhh, gekker kan je me niet krijgen. Een gewoon kopje, waar de hoeveelheid van een espresso in zit. Schenk dan in een kleiner kopje of biedt gewoon niks aan. Zelf ben ik dan ook wel een beetje koffie verslaaft. Het gaat bij mij per mok.

  2. Your welcome!!
    Espresso is iets anders,maar dat heb ik niet. Pas heb ik kopjes weggedaan. Heerlijk een beker.

    Mom zei als we weggingen naar school en de laatste vergat de deur goed dicht te doen: De laatste koe doet het hekje toe.
    Leuk hoor, om je zo kalvig te voelen,lol

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.