Ik word gek van die woordverificatie!

Op diverse blogs wilde ik vandaag een reactie achterlaten, maar kreeg ik het berichtje dat ik de letters van de woordverificatie verkeerd had getypt.

Onder andere bij Kopka Logica heb ik 10 tevergeefse pogingen gedaan. Nou is de woordverificatie ook heel lastig om te lezen, maar een aantal keer wist ik zeker dat ik het goed had gedaan. En dan die bitse boodschap: ‘Bewijs dat je geen robot bent.’

Ik vind die woordverificatie echt verschrikkelijk!

5 Redenen om geen woordverificatie te hebben!

 1. Je maakt het bezoekers onnodig moeilijk om een comment achter te laten.
 2. De boodschap: ‘Bewijs dat je een robot bent’ is onvriendelijk.
 3. De ergste spam wordt door Blogger heus wel tegengehouden.
 4. Je kunt de spam ook verwijderen.
 5. Woordverificatie is gewoon heel irritant!

Pfff, ik moest het even kwijt.

Handig: vul hier onder je mailadres in, en krijg een berichtje als er weer een nieuwe post is op Huisvlijt!
Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Similar Posts

14 Comments

 1. Ja, erg irritant. Vond het ook erg vervelend dat je bij disqus het niet uit kon zetten. Maar goed, de malloot / malloten zijn weggebleven dus gelukkig kunnen mensen weer reageren via blogger. Toch bedankt dat je al die keren de moeite hebt genomen!

 2. Ja, ze maken die woorden maar moeilijker en moeilijker leesbaar… heel vervelend.
  Ik moet eerlijk zeggen dat ik soms geen reactie achterlaat als ik weet dat ik een verificatie moet doen…

 3. Ik stop ook als het naar 2x niet lukt. Zo onleesbaar en helemaal ‘s avonds met kunstlicht. Vind het ook vreselijk irritant.
  Bij mij staat het vanaf het begin UIT en heb NOOIT ergens last van gehad. Hooguit wat mensen die wat reclame achterlaten, misschien 10 in totaal. Als het te bont wordt, verwijder ik dat gewoon.

  Marianne (Consuminderen met …)

 4. Ik gisteravond ook bij iemand reageren met woordverificatie. Want ze had zo iets moois gemaakt en ze kreeg ook helemaal geen opmerkingen bij al haar berichten. Maar nu snap ik hoe dat komt. Want allemachtigs heb het 15x geprobeerd en bij sommige worden wist ik het gewoon 100% zeker dat ik het goed ingetypt had. En dan melden “bewijs dat je geen robot bent”, nou volgens mij moet je er 1 zijn om dit goed te kunnen doen. Want helaas voor haar heb ik geen reactie achter gelaten. En ik zag ook nergens een mail adres om haar daar op te wijzen, vond het zo sneu voor haar.

  groetjes,
  Janneke

  1. Dat had ik vandaag dus ook: dat ik het bij sommige letters echt zeker wist dat ik het goed deed, maar nog kreeg ik een foutmelding. En als er dan geen mailadres is kun je iemand ook niet tippen.

 5. Dat is inderdaad lastig. Om eerlijk te zijn vind ik het hier lastig om een reactie achter te laten zonder registreren of iets dergelijks. Ik ben niet heel handig met de computer en heb nu ontdekt dat het met anonymous kan maar wist eerst niet welk profiel te nemen.
  Mogelijk hebben meer mensen hier “last” van.

  groet, Cola.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.