Similar Posts

16 Comments

  1. Ik vind hem niet zo mooi moet ik zeggen, maar ik ben blij dat jij het mooi vindt. Krijgt hij een mooi plekje op je kast? Ik neem aan dat je er niet uit gaat drinken. Toch? Lijkt me zo onhandig.

  2. Schattig kopje :-)
    Wat ik me afvraag is of zo’n kopje zwaar is om vast te houden. Als ik mokken koop kijk ik ook eerst of ik ze mooi vind en dan houd ik ze vast. Ik vind zware mokken niet fijn. Daar heb ik moeite mee om vast te houden.

  3. Ik vind dat kopje absoluut niet mooi en zou het zeker niet kopen. Ik vermoed dat het nogal vervelend is om af te wassen en af te drogen want het ziet er nogal ‘diep’ uit en met al die oren moet je bij het afwassen nog eens extra opletten dat er geentje afbreekt. Door al die oren in verschillende richtingen neemt het wellicht veel plaats in in de keukenkast.
    Origineel en speciaal is dat kopje zeker want zoiets heb ik nog nooit gezien.

  4. Lijkt me inderdaad meer een kopje voor de sier dan om echt uit te drinken. Nee, zou em zelf niet kopen, niet mijn smaak. Maar vind hem wel grappig, snap ook wel weer dat je deze gekocht hebt.

  5. Het lijkt me echt iets voor jou, als ik mag voortgaan op hetgeen in je leuke blogs te lezen staat :D Zulke kopjes in het klein vind ik wel leuk. Grote mokken : ik heb ze wel maar hou er niet zo van.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.