Reacties

Hygge: alweer. — 14 reacties

    • Dat denk ik niet Lonica. Marie Kondo wil dat we zoveel mogelijk weg doen, en Hygge gaat vooral over 'gezelligheid'. Alleen heet het dan ineens hygge...

    • Als het een hype wordt, dan is dat wel het bewijs dat een nieuwe verpakking en een nieuw woord blijkbaar wonderen kunnen doen. Want hygge was er al lang in Nederland, alleen heette het toen 'gezellig'.

  1. Als je een boek nodig hebt over hoe ze in Denemarken gezellig en met aandacht voor elkaar leven om je Nederlandse leven op te fleuren.....het lijkt de nieuwe hype. Overigens weet ik van nabij (Deense buurman) dat niet alle Denen gezellig hyggen... De punten die je opnoemt zijn wel allemaal positief en het navolgen waard !

    • Oh leuk, dat je een Deense buurman hebt Louloudi! Je zou hem eens moeten vragen wat hij van al die boeken over Hygge vindt zeg. Ik ben benieuwd wat die man er van vindt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder