Huwelijk prins William en Kate Middleton

Schermafbeelding+2011 04 28+om+14.43.18

Hoewel het me eigenlijk niet zo boeide, is het huwelijk van prins William en Kate Middleton, de laatste week zoveel in de media, dat ondanks mezelf, mijn interesse is gewekt.

Op z’n minst ben ik wel benieuwd naar Kate Middletons jurk! En ik herinner me de dag dat prinses Diana trouwde, dus in die zin lijkt het me ook wel leuk om deze ceremonie te bekijken.

Boze tongen zeggen dat Kate’s hele cv past op de achterkant van een bierviltje, en in Engeland is ‘Waity Katy‘ een heus begrip geworden om meisjes te omschrijven die wachten tot een man met hen trouwt! Maar hoe kort haar cv ook mag zijn, ze schopt het wel tot prinses.

Ga jij de huwelijksceremonie van prins William en Kate Middleton kijken?
Waarom wel of waarom juist niet?

Similar Posts

16 Comments

 1. Nee het heeft mijn interesse niet. De samenvatting die ik in het journaal verwacht is voldoende. Gisteren zag ik wel iets over Katie en de pers, hoeveel foto’s kan je van iemand willen zien/hebben. Ook die interesse ontgaat mij totaal. Het zegt niets over wat ze doet en hoe ze is, dat zou mij nu wel weer interesseren.
  Hoewel…. het is nu weer op de radio, wie weet eventjes de TV aan later op de ochtend.

 2. Ik weet dat het is, verder ontgaat het me (op een enkel logje her en der – vandaar wsl ook dat ik t weet) totaal. Di keek ik destijds wel, meegenomen door mijn moeder naar vrienden die een kleurentv hadden.

 3. Nee, het boeit mij niet. Het zijn maar gewoon mensen die toevallig een kroontje op hun hoofd dragen en ik benijd ze niet. Het is heerlijk weer dus ik vermaak me prima in de tuin. Wie kijken wil: heel veel kijkplezier bij dezen !

 4. O ja, ik vind het heel leuk om te volgen en inderdaad, ik ben benieuwd naar haar jurk. William schijnt in het rood te verschijnen, geweldig!
  Ik heb net oranje-tompoucen gekocht voor morgen en de vlag ligt al klaar en ook de spulletjes voor de vrijmarkt.
  Ik moet wel naar de Overblijf, dus ik neem het op.
  Ik ben dol op dit soort dingen.

 5. Ga wel eventjes kijken maar ga liever naar buiten om die tijd. Wil wel even zien hoe ze er uit zien. Bij Diana heb ik wel de hele ceremonie gezien

 6. je titel klopt niet, er staat edward :)
  ik kijk wel hoor, maar ben blij dat ik thuis voor de buis zit en niet tussen al dat volk sta…
  heb van de week de film ook gekeken, maar zo’n leven zou ik niet graag willen.
  maar natuurlijk wens ik ze veel geluk!

 7. Nou, ik heb op mijn werk (dat kan) de hele ochtend gekeken. Wel leuk. Maar ik mis de ‘sprankel’ die ik wel zag bij Diana en Sarah. Ze is best mooi, maar ik zie geen uitstraling. Dan heeft William nog meer charme.
  En ik mis ook de uitstraling als ‘stel’, wat je bij W.A. en Maxima juist weer wel zag. Het lijkt allemaal zo plichtmatig…

 8. Het viel in de lunchpauze dus ja, wel even gekeken.
  Bruid en bruidsmeisje eng dun, kusje wel erg schijterig, maar gelukkige ontspannen families, daar is de monarchie in de UK wel aan toe.Ik hoop dat Will en Kate een gelukkig en stabiel huwelijk zullen hebben.
  De bomen in de kerk hoorden daar niet natuurlijk, maar stonden wel heel heel mooi!

 9. Ja, ik heb zéker gekeken.. en m’n dag er zelfs een beetje op aangepast. De klusjes die je bij de t.v. kon doen om dat tijdstip gedaan, zoals strijken en was opvouwen en boodschappenlijstje maken.. waarom niet? ‘k Vind het prachtig, koningshuizen. Ik kijk ook elke zaterdagavond blauw bloed en morgen ga ik zéker ook kijken!!

 10. Zoals ik al zei op mijn blog post van gisteren voor een keer in mijn leven heb ik eigenlijk voelde Britse en was erg verdrietig niet in Groot-Brittannië vieren met een straatfeest. Ik heb naast de televisie de hele dag maar te zitten, tot ergernis van mijn Nederlandse man

 11. Windmill Tales, ik kan me voorstellen dat je op zo’n dag heimwee kunt voelen! Maar ook ik als Nederlandse heb de tv steeds aangehad, alleen bij mij ergerden mijn kinderen zich!

 12. Zag het toevallig bij het Journaal.. Vond dat ze een practige jurk droeg.
  Maar verder doet het me weinig, het is te hopen dat ze een beter leven tegemoed gaat dan dat haar schoonmoeder had.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.