Huisvrouw Wanted

Ik geloof dat ik er maar een speciale rubriek voor moet maken: bizarre, en rare advertenties over huisvrouwen!

Deze bizarre advertentie vond ik op Marokko Community . Zie vooral ook de koppeling tussen huisvrouw en ‘dus niet willen werken’!

Ben je eraan toe om in het huwelijk te treden en wil je graag huisvrouw worden, dan ben ik de man voor jou.

Ik ben op zoek naar een dame die huisvrouw wilt worden en dus niet wil werken, ik ga je niet achter slot en grendel zetten :D.

Je moet wel verstand van koken hebben, dan kun je mij dagelijks opwachten met een lekkere mammita op tafel;)

Similar Posts

12 Comments

 1. Hahaha, toen ik van het weekend googelde op ‘modaal gezinsinkomen’ kwam ik ook op dat forum terecht; een jongedame klaagde dat haar aanstaande ‘slechts’ 2500 euro netto verdiende (ze had stiekem zijn post gelezen). Fok is ook een erg leuk forum om te lezen trouwens, vind je ook de raarste discussies en reacties die barsten van de humor ;) (kwam ik ook op uit dit weekend, maar heb ik wel eens vaker zitten lezen)

 2. Hahaha geweldig!
  Hij is inderdaad in ieder geval duidelijk! Die van mij was daar niet duidelijk over in het begin maar bedoelde dit eigenlijk wel! hahahaha

  (nee hoor dat is een grapje ;) )

 3. Je zou er als vrouw bijna een advertentie neer zetten.
  Huisman gezocht: een die lekker hard werkt veel euro’s binnen brengt en ook nog het huishouden doet hahaha zou er gereageerd worden?

 4. Best gevaarlijk, zo’n oproep….

  Want stel je voor dat er écht een ‘huisvrouw’ gaat reageren die niet wil werken.. dat wordt dan een lekker ‘fris’ en ‘gepoetst’ huis in de stijl van een studentenflat.. ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.