Huisvlijt: technisch mankementje

huisvlijtEen aantal van jullie heeft een link naar Huisvlijt geplaatst in jullie Blog List. Dit zijn bloggers met een Blogger blog! Daar ben ik altijd heel blij mee, want het voel toch als een stukje waardering. Dus bedankt daarvoor.

Nou blijkt alleen dat die link sinds een week niet meer bij iedereen goed werkt. Daardoor lijkt het alsof Huisvlijt niet meer wordt bijgehouden. De updates zijn ergens blijven steken bij de post over Barbie.

Ik heb al van alles geprobeerd, maar ik kan dit zelf helaas niet oplossen!

Hulp gevraagd!

Daarom een vraagje aan de Blogger bloggers: zouden jullie even kunnen helpen? Hier onder vertel ik precies hoe je dit kunt doen.

 1. Ga naar je Blogger Dashboard
 2. Klik op Layout
 3. Klik op Blog List
 4. Scroll naar de link https://www.huisvlijt.com
 5. Klik op ‘remove’
 6. Klik op save
 7. Klik op ‘Add to list’
 8. Voeg https://www.huisvlijt.com weer toe
 9. Save

Dit zou het probleem moeten oplossen.

Alvast héél erg bedankt!

Similar Posts

10 Comments

  1. Gelukkig! Technische problemen vind ik altijd erg lastig. Of ze nou met mijn blog te maken hebben of met huishoudelijke apparatuur! In beide gevallen zit ik met de handen in het haar!

 1. Ja, hier leek het ook een tijdje of je niets nieuws meer postte…in geen dàgen. Ik dacht: dat kan bijna niet, of er moet iets zeer ernstigs aan de hand zijn (ziek of zo). Toen heb ik ipv gewoon je site vanuit mijn favorieten aan te klikken gewoon je sitename opnieuw in google ingegeven, en voilà, ik was weer op de hoogte van je wel en wee. Waarvoor dank, want ik lees het met plezier. Groetjes!
  chris

 2. Bij mij is het momenteel ook zo dat wanneer ik je blog op zoek (hoe dan ook) het lijkt of je niets nieuws post. De nieuwste post lijkt die van de peren, pas wanneer ik op ‘next page’ klik, zie ik je nieuwste artikel. Dit is nu ongeveer een week zo. Naar mijn idee is dit zo sinds er maar één artikel per pagina staat, voorheen stonden er meerdere artikelen onder elkaar, nu moet ik voor iedere nieuwe post op ‘next page’ klikken. Misschien verklaard dat iets?
  Ik ben totaal niet bekend op dit terrein, maar dit viel mij op. Ik gebruik trouwens een ipad, misschien is het op een laptop/computer heel anders.
  Ook als ik je via google opzoek, is het eerste artikel wat ik zie die van de perenboom. Via google zoeken helpt bij mij dus niet. Maar dat maakt niet uit, ik lees je blog graag en weet nu dat ik alleen maar even op ‘next page’ hoef te klikken voor een leuk nieuw verhaaltje!

   1. Maar ik weet nu wel dat ik je via Blogger kan volgen! Ik heb altijd gedacht dat dat alleen met ‘huppeldepup.blogspot- achtige’ blogs kon, weer wat geleerd dus! Ik heb je net aan mijn leeslijst toegevoegd en daar zie ik wel netjes je nieuwste artikel bovenaan verschijnen. Bedankt voor deze tip dus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.