Huisvlijt make-over

Nicole OrriënsBeste lezers, ik hield het niet meer uit. Die strakke, minimalistische look voor Huisvlijt was dan misschien wel heel strak en minimalistisch, hij paste gewoon niet bij me. Ik ben weer terug bij een look die beter bij me past. Met kleurtjes en plaatjes.

Het is net zoals in die make-over programma’s: mensen zien er na zo’n make-over soms inderdaad beter uit. Maar als het niet bij je past, houd je zo’n look toch niet. Zo zegt mijn oudste dochter al jaren tegen me dat ik meer broeken moet dragen, omdat die leuker staan dan rokken. En misschien staan ze inderdaad wel leuker.

Maar ik draag nu eenmaal liever rokken.

En strak en minimalistisch ben ik dus eigenlijk ook niet.

Ik hoop dat jullie de nieuwe, oude look van Huisvlijt kunnen waarderen…

Similar Posts

48 Comments

 1. ik vind deze look veel gezelliger, maar het is jouw blog en jij moet weten hoe je jem wil hebben. Wij “mogen” meelezen. Groetjes

 2. Het is even wennen, ik kende je blog volgens mij niet anders dan met de strijkplank, maar ik vind het erg gezellig!!

  1. Aha, jij kende Huisvlijt dus alleen met de meer professionele, minimalistische look! Dit is dus hoe Huisvlijt er daarvoor altijd uit zag. Ik voel me hier meer bij thuis!

 3. Ook hier niet strak en minimalistisch, dit is veel vrolijker!! Leuk!! Een leuke blog verdient ook een leuk uiterlijk ;-)

 4. Hey Liesje!

  Zou er nou echt geen enkele man zijn die dit blog leest? Ik vind het zo “bepalend” dat je zegt “Dames……” hmmmmm.
  Ik snap en zie zelf ook wel dat hier allemaal vrouwen schrijven en reageren maar waarschijnlijk raak je mijn “overgevoeligheid” omdat ik vaak als “De Heer Huppeldepup” wordt aangeschreven, of opgebeld.
  Nou het zal mijn eigen allergie wel zijn denk ik hahaha……..
  maar persoonlijk geef ik de voorkeur aan “Lieve lezers” boven “Lieve Dames”, ik houd toch een Tupperware (goed spul niks mis mee!) achtig gevoel over.
  Ach nou ja.
  Zoals er vandaag in het AD weer een hele serie leuke uitspraken stond (echt geweldig!) een soort van tegeltjeswijsheden “zonder onderbroek staat iedereen in zijn blote kont” of zoiets.

  1. Ik had eerst ‘jongens’ geschreven. En dat vond ik ook niet weer niet handig. Maar je hebt helemaal gelijk Pakketje. Ik ga het veranderen in Lieve lezers!

 5. ik hou van kleur, dus vind dit super leuk…
  daarom verander ik die van mij dus niet, bij andere vind ik dat witte en cleane best leuk maar dat past niet bij mij..
  En je blog hoort toch ook bij je, dus mag het ook bij je passen

 6. Ik zag het al eerder vandaag en vond ‘m gelijk veel leuker! Kleuriger en met meer foto’s die laten zien dat het huishouden zo veelzijdig is.
  Helemaal top!

 7. Ik vond die strijkplank wel mooi gedaan, maar dit is ook mooi.
  Op iPad nemen de reclamebanners rechts wel veel plaats in, maar anders lekker frisjes.

  Een website moet bij je passen, ik heb de mijne ook nog niet naar mijn zin… Komt wel.

  Groetjes

  1. Ik heb meteen even bij je gekeken Sopdet. Ik vind dat je blog rust uitstraalt en goed past bij je blogtitel!

   Ik ben benieuwd hoe het zich uiteindelijk gaat ontwikkelen.

   Bedankt voor je reactie!

  2. Wel Nicole en Sopdet,
   ik ben al een tijdje aan het denken aan een nieuwe lay-out.
   Merk inderdaad dat veel blogs wit en strak zijn. Niet lelijk (zoals je oude look, die vond ik ook best mooi), maar ik wil het liever anders. De lay-out die ik nu heb, is een vast sjabloon dat ik online gevonden heb en het heeft zo zijn beperkingen. Al vond ik het wel altijd mooi en gezellig.
   Nu dus zelf iets in elkaar steken, maar wat en hoe… dat is nog een beetje een vraagteken.
   Proficiat Nicole met de nieuwe look! Alleen het roze (de titels) vond ik niet zo duidelijk. Ik moest de eerste keer naar de titels van je posts zoeken. Kan ook aan mij liggen :-)
   En veel succes Sopdet!

  3. Hey Ann,

   Er kruipt vooral veel tijd in en daar heb ik wat schrik voor. De uren vliegen dan voorbij en het eindresultaat komt dan vaak in de prullenbak terecht. Kleuren kiezen vind ik altijd moeilijk, vandaar waarschijnlijk dat veel mensen voor grijstinten gaan.

   Als je er aan begint, laat dan zeker iets van je horen. Benieuwd naar het resultaat.

   Groetjes

 8. Hoi, bijna had ik al afgehaakt om je blog te volgen, op een tablet zag het er zo rommelig uit. Heel goed idee om te veranderen, dit is 100x beter.

  1. Op iPad zag het er goed uit… Tablets en iPad durven andere resultaten weer te geven. Ik ben nu ook wel benieuwd om eens via een tablet online te gaan. Even aan de buren vragen.

 9. Wat goed dat je je weer prettig voelt bij je lay-out. Die andere was erg mooi, maar dit hoort meer bij jouw, en je site. En dat is het belangrijkste!

  1. Bedankt Linda. Zoals je weet heb ik een paar mee gedaan aan een intervisiegroepje met andere bloggers. Superfijn om te doen, en je krijgt dan dus feedback op je blog. Goede feedback waar ik veel aan heb gehad.

   Maar het bracht me ook aan het twijfelen over mijn layout. Vandaar dat ik een compleet nieuwe look instelde!

   Het is altijd weer een evenwicht vinden!

 10. Ik ben blij dat je weer terug bent op de oude look. De vorige was heel slecht te lezen op de iPad en ik heb nu ook geen problemen meer met dat ik altijd op een veel eerder artikel terecht kwam dan je nieuwste. Dus alleen maar voordelen, want ik vond je gewoon steeds minder leuk.
  Maar dat komt weer helemaal goed want dit is ook meer mijn stijl.

 11. Ik ben blij dat het weer als vanouds is, ik dacht dat je dagen/weken niet had geschreven en zie nu alle (althans vermoed ik) berichten wel weer :) had al op andere browsers gekeken of ik daar meer zag maar helaas.. nu weer lekker vertrouwd zo en (dus voor mij) weer alle berichten!

  1. helaas blijft de site op mn huidige browser weer hangen op 10 april.. maar op chrome zag ik zojuist dat je wel erna nog had gepost :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.