Huisvlijt in de Winter

Ik vind het geweldig om ons huis te veranderen, maar dankzij een openhaard en vele ramen, valt met de meubels nauwelijks te schuiven. Dus ga ik mij te buiten aan ‘soft furnishings’, en geef ons huis zo een winter, lente, zomer- of herfstlook.

En wat ik met mijn huis kan, doe ik natuurlijk ook met mijn blog! Vanaf vandaag deze winterlook!

Hoe vinden jullie ‘m?

Reacties op Huisvlijt in de Winter

  1. ziet er goed uit! hier in huis ook geen mogelijkheid tot schuiven met meubels….jaaahaaa kan wel maar ziet er dan niet meer uit…. dus ook altijd in de weer met decoreren en zo krijg je elke keer weer een “nieuwe” inrichting! ik vind het wel leuk!

  2. Gezellig en lekker in de wintersfeer.
    Ik zit hier ook al te schuiven, met bloempotten heen en weer te lopen, dingetjes op te hangen… Leuk om het thuis gezellig te maken, of niet?

Laat een reactie achter

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.