Hoor wie belt daar kinderen, hoor wie belt daar?!

sintDeze post wordt gesponsord door Telfort

Eén van mijn maandagochtend koffievriendinnen bestelde ooit een heuse Sinterklaas met Zwarte Piet voor 5 december. Maar toen ze kwamen zei de Sint geen boe of bah. En de Zwarte Pieten waren ook niet al te best. Het was een ongemakkelijke situatie.

Sint in je huiskamer: goedkopere alternatieven

Een goedkopere, en veiliger manier om Sinterklaas in huis te halen is met een Sinterklaasvideo. Maar je kunt de Sint je kind ook laten béllen! De Sint aan de telefoon krijgen is eigenlijk nog veel echter dan de Sint op tv zien. Je kunt zo’n persoonlijk telefoontje van de Sint aanvragen op telefoontjevandesint.nl. Als je belt kun je de volgende informatie opgeven:

  • Je telefoonnummer
  • De verstopplek van de cadeautjes
  • Extra informatie over hun kinderen of vriendjes

Op pakjesavond word je kind dan verrast met een gratis en persoonlijk telefoontje van Sinterklaas!

Sinterklazen in het callcenter!

In onderstaande video wemelt het van de Sinten! Je ziet hoe ze nog even een kopje koffie drinken, hoe ze hun bureaustoel instellen en hoe ze zich voorbereiden op de telefoontjes.

Lijk het je leuk om gebeld te worden?

Dan moet je er alleen wel snel bij zijn want de voorraad Sinten is beperkt. Er zijn drie momenten waarop je je kunt inschrijven, te weten 26 november vanaf 09:00 uur, 27 november vanaf 13:00 uur en 28 november vanaf 18:00 uur. Je kunt daar je gegevens achterlaten en eventuele extra info om het gesprek een persoonlijk tintje te geven.

Succes en alvast een fijne sinterklaasavond!

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.