Hold-up stockings van de Hema

kousenHet is weer het seizoen voor de kousen, maillots, leggings etc. Ik kocht bij de Hema een paar hold-up stockings.

Lees nu mijn review van deze kousen!

De foto hiernaast geeft al een hint over hoe ze bevallen…

Similar Posts

6 Comments

 1. Sorry hartelijk gelachen om je foto vooral de tekst geeft al een hint hoe ze bevallen. Dat opsluitingsgevoel van maillots etc. ken ik, loop het liefst hele winter op mijn slippers maar ja die kou is ook niet aangenaam.
  Heb kousen van de Z.eeman, allemaal met roosjes of strikje of grijs en die blijven prima zitten zonder mij het gevoel te geven dat ik van onderen (benen dan wel te verstaan) gemummificeerd ben. Ze gaan ook lang mee al derde winter en ik was ze op 60 graden en ze kosten geen drol.
  Succes met het warm houden van je onderdanen.
  groet, Silvia

   1. Als je bedoelt dat ze niet afzakken…..ze zijn tot kniehoogte. Ik heb een foto gemaakt maar kan dat hier niet bijvoegen geloof ik. Eventueel via je e-mail adres?
    groet,
    Silvia

 2. Leuk verslag! Draag ook liever geen panties,maar soms moet je wel, eker als het net als hier koud is. Dus: als ik naar buiten moet.
  Was panties koud of ik stop ze soms gewoon in een emmer. Geen halen eraan dan. Hier dragen ze dike leggings. Ik krijg het al benauwd als ik ernaar kijk, wat een gekriebel.
  De hoild ups zijn dus niks voor mij, want dat zou dus ook afzakken, zeker weten.
  Groet, WIlma

 3. Ik ben dus niet de enige die dit overkomt. Verschillende merken heb ik geprobeerd.
  Als ik bij het einde van de straat kom beginnen ze al af te zakken. En met panties gaat he me vaak niet veel beter. Die zakken af tot het kruis ergens tussen mijn knieen zity Als je geen broek wil aantrekken en ook geen panties dan zou je kousjes op kniehoogte kunnen dragen en daarbij nog laarzen en een dikke lange rok. Maar charmant is anders…. Voor mij zijn het broeken of “treggings” in de winter met iets langs erbovenop en blote benen en rokken in de zomer.
  Mijn Oma (geb. 1885) droeg altijd dikke katoenen zelf gebreide broeken (directoirs heetten dat) met pijpjes tot haast op de knie en kousen met een kousenband erover heen. Kan de circulatie niet veel goeds hebben gedaan. Mijn moeder (geb. 1917) droeg altijd een tamelijk los corset en daaraan hingen jarretelles die ze aan haar kousen bevestigde. Kijk naar oude foto’s en je zult zien dat die generatie nog geen broeken droeg. Onder hun winterjassen kwamen koude spillebeentjes tevoorschijn die gehuld waren in dunne kousen en vaak kille chique schoenen.
  Geen wonder dat die vrouwen aan wintervoeten leden, een pijnlijke conditie die ik persoonlijk als kind ook nog ondervonden heb. Ik ben blij dat er tegenwoordig heel wat meer keus is. Kou lijden is niet meer nodig.

  1. Die arme vrouwen! Wat zullen ze het vroeger koud gehad hebben met alleen maar een dunne nylon om de benen. Dan boffen we nu toch maar! Bedankt voor je interessante bijdrage Anna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.