Hoe koop je nou góede koffie?

koffieAls het om koffie gaat voel ik me altijd wat de kinderen noemen een ‘noob’.

Iemand die van toeten noch blazen weet. Ik drink weliswaar elke ochtend koffie, maar ik vermoed dat koffie kenners hun neus ophalen voor mijn koffie. Al was het maar omdat ik voor 3 kopjes koffie, maar 2 maatschepjes koffiebonen gebruik.

Daarom vroeg ik  me af: hoe weet je nou eigenlijk of koffie goed is?

Ik zocht het uit, en schreef er een post over op een mijn blog over koffie!

Similar Posts

4 Comments

  1. Koffie en koffie is twee (minimaal). Zelf zweer ik bij de koffie van de Lidl, zowel de filterkoffie (100% Arabica, lekker pittig en toch zacht) en ook de pads van de Lidl (mokka). Mijn dochter wil meer sterkere koffie en heeft de pads van de Lidl Extra Dark. De goedkoopste koffie!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.