Hoe geef je je tuin kleur in de winter?

 

Buiten is het grijs en grauw.

En ik houd juist zo van kleurtjes. Hoe bonter hoe beter is mijn motto.

Daarom vind ik bovenstaande metalen madeliefjes zo prachtig denk ik. Ik kwam ze tegen op een Amerikaanse website. Helaas kan ik ze in Nederland nergens vinden. Zijn ze niet prachtig?

Hoe ziet jouw tuin er in de winter uit? En hoe breng je er kleur in, in deze grijze tijden?

Similar Posts

8 Comments

  1. Wij hebben veel groenbijvende planten, maar ook gras en planten die juist in de winter een mooi rode gloed of juist takken krijgen. Verder heb ik over een houten tuintafel een bont geruit tavelzeiltje liggen dat fleurt de boel ook flink op. Ook hadden we vroeger een zandbakhuisje voor de kinderen wat knalgeel,rood en blauw geverft was dat huisje gebruik ik nu om potjes in te bewaren maar het valt ook altijd heel vrolijk op in de tuin.

    1. Dat lijkt me een heel leuk en fleurig huisje Adrienne. En zo’n rood geblokt kleed fleurt de boel natuurlijk ook goed op.

      Groenblijvende planten heb ik hier op zich ook wel. Maar ik wil juist graag kleurenpracht.

  2. Ze zien er heel schattig uit en fleurig. Wat jammer dat je ze hier niet kunt krijgen had er zo een paar van neer willen zetten tussen als dat GRIJS.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.