26 responses to “Het uitzicht vanaf mijn schommelbank

 1. Da’s nog eens een vervelend uitzicht 🙂
  Jammer dat er later mais voor in de plaats komt. Geniet er nog maar even van, we hebben inderdaad heerlijk weer.

 2. adrienne

  ooooo daar zou ik uren kunnen zitten. Wat een paradijsje zeg als je zo,n uitzicht hebt hoef je toch ook niet meer op vakantie!

 3. Geweldig hé. Dat weer.
  En groen is altijd mooi om naar uit te kijken, maar mais is misschien een warmer gevoel ingesloten te zijn?

  • De mais is ook prima. Altijd leuk om een wisselend uitzicht te hebben. Nu geniet ik van het wijdse uitzicht, en straks zijn we inderdaad meer ingesloten. En dan oktober wordt de mais gemaaid en het uitzicht weer wijds!

 4. Ahhh heerlijk! Maar maïs als afwisseling is ook niet verkeerd, ik hou van maïs, van dat zacht ruisen en het staat zo voor de zomer..leuk die afwisseling. Heerlijk plekje heb je. Nou kan lezen wel stress verminderen, maar ik denk dat dit uitzicht zeker 99% je stress vermindert 😉 En met een boek erbij..dan moet je denk ik opgeschraapt worden van geluk 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.