Het uitzicht vanaf mijn schommelbank

schommelbank

Nu de mais er nog niet is, kan ik vanaf mijn schommelbank genieten van het wijdse uitzicht. En terwijl ik zachtjesheen en weer wieg kijk ik uit over de landerijen!

Wat hebben we een prachtig voorjaarsweer op het moment. Heerlijk!

Lees ook mijn post over een vogelnestschommel.

Similar Posts

26 Comments

  1. Da’s nog eens een vervelend uitzicht :-)
    Jammer dat er later mais voor in de plaats komt. Geniet er nog maar even van, we hebben inderdaad heerlijk weer.

  2. ooooo daar zou ik uren kunnen zitten. Wat een paradijsje zeg als je zo,n uitzicht hebt hoef je toch ook niet meer op vakantie!

    1. Ik vind de bloesem ook prachtig. Die is van de kersenboom. Gelukkig heeft de schommelbank een soort tentdoek als dakje, want anders wordt de bank helemaal onder gepoept door de vogels.

    1. De mais is ook prima. Altijd leuk om een wisselend uitzicht te hebben. Nu geniet ik van het wijdse uitzicht, en straks zijn we inderdaad meer ingesloten. En dan oktober wordt de mais gemaaid en het uitzicht weer wijds!

  3. Ahhh heerlijk! Maar maïs als afwisseling is ook niet verkeerd, ik hou van maïs, van dat zacht ruisen en het staat zo voor de zomer..leuk die afwisseling. Heerlijk plekje heb je. Nou kan lezen wel stress verminderen, maar ik denk dat dit uitzicht zeker 99% je stress vermindert ;-) En met een boek erbij..dan moet je denk ik opgeschraapt worden van geluk :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.