Similar Posts

22 Comments

  1. Vind er niets aan, vreselijk toch. Kijk liever naar mijn betegelde tuin en achterburen ;)
    Zucht….. wat mooi. Zie het plaatje al helemaal voor me als er sneeuw ligt.

    Groetjes Isabelle

  2. Uit je keukenraam???? Wauw, wat een prachtig en ruim uitzicht… Dat is genieten, zelfs als je zoals ik in de keuken een wandelende ramp bent, ik sta daar dan graag m’n klusjes te doen hoor!!

  3. Wij hebben ook zo’n uitzicht vanuit onze woonboerderij…iedere dag genieten! (kanttekening: mensen zien vaak alleen de mooie kant van het buitenleven en niet het werk wat er ook mee gepaard gaat…soms vergeet ik wel eens te genieten en ben alleen maar aan het werk…dit beurt me weer op!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.