Het is rustig in Blogland: heb jij vakantie?

meivakantie
Ik ben in de war!

Het is rustig in Blogland!

Ik vraag me af of iedereen nu vakantie heeft. Persoonlijk vind ik er geen touw aan vast te knopen, wie wanneer vakantie heeft.

Heel verschillende vakantieroosters!

Sommige mensen hebben een meivakantie van tweeëneenhalve week. Anderen hadden een week Paasvakantie, en weer anderen hadden geen Paasvakantie en maar 1 week meivakantie.

Bij mij thuis

Mijn oudste zoon  had vorige week donderdag en vrijdag vrij, maar moest afgelopen maandag en dinsdag weer naar school. Nu heeft hij anderhalve week vakantie. Mijn twee jongste zonen hebben deze week vrij, en beginnen volgende week dinsdag weer. En daar tussendoor heb ik dan nog mijn jongste dochter, die geloof ik ook volgende week weer begint.

Hoe is bij jullie de Paasvakantie en Meivakantie ingedeeld? 

Similar Posts

10 Comments

 1. Hier is het donderdag : 1 mei en dat is een vrije dag hier.
  Daarom zijn de kinderen al thuis van school vandaag en ook vrijdag. Vijf dagen thuis hier dus en daarna gelukkig weer school.

 2. Er is echt geen touw aan vast te knopen. Zoonlief (lagere school) zit nu in z’n tweede week vakantie. Dochterlief (middelbare) is aan haar eerste week vrij begonnen, zij is óók twee weken vrij.

 3. Hier hebben we in april een week vrij gehad en nu op naar de zomervakantie. Nog een of twee vrije schooldagen en dat is het. maar de vakantie begint hier de laatste week van juni en dan tot 6 September of zo.
  Groet
  wilma

 4. hm jah hier hebben we ook vakantie de oudste dochter 2 weken en de 2 jongsten 1 week, zelf heb ik 10 dagen vrij/vakantie. lekker hoor. Maar idd viel de rustigheid in blogland me ook al op. Zou het bloggen soms toch op zn eindje lopen vraag ik me soms af? ( vele stopten al en gingen bv instagrammend voort)

 5. De eerste week vrij, van de twee. Dat snap ik dus niet. Vanaf kerst- tot deze vakantie is een periode van vier maanden, met een weekje vrij tussendoor, en dan net voor de zomervakantie tussen de vrije dagen in, hebben ze opeens twee weken vrij? O.o

  1. De verdeling is inderdaad niet ideaal. Bij hadden de kinderen een behoorlijk lang stuk van Kerst tot de voorjaarsvakantie. En sommige kinderen hebben zelfs tweeëneenhalve week meivakantie.

 6. Ja, het is hier vakantie! Twee hele weken en gelukkig voor alle kinderen (zitten op verschillende scholen).
  En ook ik blog minder, zit meer op IG. Net al volgens mij veel meer bloggers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.