Reacties

Het is Moederdag, en ik kreeg... — 7 reacties

 1. Wat ben je verwend met leuke cadeautjes. Lief!!!

  Ik werd wakker gekust door mijn zoon en kreeg een mooie kaart met een lieve geschreven tekst. En van zijn zakgeld heeft hij een mooie mok gekocht met I Love Mama + een doosje merci.

  En toen ik beneden kwam had hij de tafel gedekt en samen met mijn man croissantjes gerold en in de oven gedaan + een gekookt eitje en vers geperste sinaasappelsap.

  Groet Isabelle

 2. Dat zou me erg ontroeren, vind het altijd zo lief. Zelf doen we er niet meer aan. Maar toen onze zoon klein was wel natuurlijk. Zag deze week nog een melkkannetje in de kast staan wat ik eens kreeg en wat hij met een vriendje kocht stiekum.

 3. Wat een leuke cadeautjes.
  Ik, sorry wij, kregen de 2 kleinkinderen, bijna 3 en 1,5 jaar, te logeren omdat dochter keelontsteking had en schoonzoon moest op stap naar een vrijgezellenfeest van een kameraad.
  Ook een leuk cadeautje, toch? Potjes legen, snottebellen weg poetsen, beker melk van de vloer dweilen, ruzietjes sussen, kleine keertjes wassen, wandelen met buggy en natuurlijk de 2 kindertjes, slapeloze nacht en nog veel meer... Maar het was leuk en lekker weer, wat wil je nog meer? (uh vannacht lekker slapen...)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder