Reacties

Hema woonspullen om je huis gezellig te maken — 35 reacties

  1. Jammer dat de Hema zo slecht gelegen is bij ons, ik moet er altijd de stad voor in en dat is nu niet mijn favoriete bezigheid. Waar ik wel verder naar ga kijken zijn die geelachtige tinten. Een beetje een warme kleur in huis kan zeker geen kwaad de komende maanden.

    • Die gele tinten vind ik ook erg mooi. Eerst moest ik er een beetje aan wennen, maar ik vind ze steeds leuker worden. Gisteren zag ik een mevrouw met een jas in die tint in de stad.

  2. De Hema is zo’n winkel die je niet voorbij kunt lopen. Ik wil altijd wel even snuffelen tussen de make-Up (zeker omdat de beauty producten dierproefvrij zijn), Home accessoires en kleding. Het is echt een fijne winkel!

  3. Ik kom inderdaad ook regelmatig bij de Hema, soms koop ik er wel het nodige maar soms ook gewoon om lekker rond te struinen. Ik vind het vooral leuk dat hun assortiment best wel wisselt en dat het ook prima betaalbaar is.

  4. Ik zag dat er gisteren een modeshow was van HEMA. Had ik wel graag bij willen zijn hahaha. Ja wij hebben gelukkig op 50 meter lopen een Hema en ik ben daar erg vaak. Super leuke winkel

  5. Hema heeft erg leuk spullen van beauty tot home spullen. Ik heb ook een paar dingetjes bij Hema gekocht in de winkel en ook online. Superleuk is dat nu ook er ligt Hema winkel bij ons in de buurt. Ik hoeft dus niet naar het centrum te gaan. Yay!

  6. Ik vind dat de Hema de afgelopen jaren een goede verbetering heeft gemaakt in het assortiment. Ze hebben echt leuke items voor in huis. Ik hoorde op de radio dat Hema weer overgenomen was door een NL'er.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder