Hema woonspullen om je huis gezellig te maken

Hema woonspullen
Bron foto: Hema. (Zelf vind ik dit niet zo praktisch ; ) Maar leuk staat het wel!)

Ik houd van de Hema! Het is altijd weer een leuke winkel om binnen te lopen, of online te bezoeken. Zeker als je houdt van Hema woonspullen, is hema.nl een bezoekje waard nu het herfst is.

Afgelopen zaterdag was ik er met mijn jongste dochter en kocht er diverse leuke, maar ook praktische dingen. Zoals twee vestjes om aan te trekken in de herfst en winter. Vestjes heb je niet gauw teveel! Zeker als je ernaar streeft om de verwarming zo lang mogelijk uit te laten. Daarbij kan een vestje, of warme plaid goed helpen. Verder kocht ik een zilveren pen, en van die ‘tabs’ om mijn Moleskine agenda’s te personaliseren.

Ik koop echt van alles bij de Hema

Eigenlijk koop ik van bijna het hele assortiment van de Hema wel eens wat. Behalve dan op de baby- en kinderafdeling, maar dat is omdat ik geen kleine kinderen meer heb. Hieronder een overzicht van dingen die ik het afgelopen jaar bij de Hema heb gekocht

 • Kleding
 • Ondergoed
 • Sokken voor het hardlopen
 • Picardie glazen
 • Matrashoezen
 • Kantoorspulletjes
 • Cadeautjes
 • Hardloopkleding
 • Haarklemmetjes (net als vestjes kun je daar nooit genoeg van hebben wat mij betreft!)
 • Nachtponnen
 • Witte brood bolletjes
 • Pannen
 • Bestek
 • Woonaccessoires
 • Hema ontbijt
 • etc.

Hema sfeer inspiratie

Eén van de dingen die ik ook erg leuk vind, zijn de Hema woonspullen. Zeker nu met het oog op de herfst, kun je bij de Hema je hart ophalen. Het leek me leuk om een soort inspiratiepost te maken met mooie sfeerbeelden van de Hema woonspullen.

In onderstaande afbeelding spreekt vooral de gele plaid me erg aan. Die lijkt me heerlijk warm : )

Screen Shot 2018 10 23 at 12.15.03

Ook in onderstaande afbeelding zie je weer de warme kleur geel. Hoewel ik geel normaal vaak associeer met ‘zonnig’ vind ik het hieronder juist warm en herfstig aandoen.

Screen Shot 2018 10 23 at 12.15.21

Twee kussentjes op elkaar leggen! Zelf heb ik ze altijd heel simpel tegen de leuning van de bank staan. Maar dit is ook leuk.

Screen Shot 2018 10 23 at 12.15.50

De truc om diverse soortgelijke dingen bij elkaar te zetten zie ik ook wel eens in woonmagazines. In onderstaande foto zie je een aantal vazen bij elkaar staan.

Screen Shot 2018 10 23 at 12.16.04

Hema woonspullen: En dan nu concreet!

Sfeerbeelden zijn leuk. Maar hoe maak je ze nou na? Dat is het fijne van de Hema: de Hema woonspullen in de sfeerbeelden kun je er nu kopen. En bijna iedereen heeft wel een Hema in de buurt. Zo niet, dan kun je ze online vinden.

Laten we eens even een paar van de producten uit de sfeerbeelden bij elkaar zoeken!

Gele kussenhoes: 9,-

hema kussentje

Fleece plaid: 6,-

Hema plaid

Rustieke kaars: 1,50

kaars hema

Zie ook Een kaarsje branden!

Vaas: 4,-

vaas hema

Lichtsnoer: 7,50

lichtslinger hema

Afhankelijk van je budget kun je met een paar kleine Hema woonspullen al de sfeerbeelden nabootsen. Een paar van die gele, rustieke kaarsen op je salontafel geven bijvoorbeeld al een warme uitstraling. Lees wat je kunt doen aan het probleem van een tunnel in je kaars, zodat je er langer mee kunt doen.

Kijk op Hema.nl voor de Hema woonspullen!

Meer weten of zelf de Hema woonspullen bewonderen? Kijk dan vooral eens op hema.nl. Daar vind je nog veel meer mooie, en warme woonaccessoires om je huis herfstproof mee te maken. Met de Hema klantenpas kun je overigens korting krijgen op allerlei producten!

Lees ook mijn post Hema retourneren over waaraan je moet denken als je iets terug wilt brengen.

Deze post kwam tot stand in samenwerking met de Hema!

Similar Posts

35 Comments

 1. Jammer dat de Hema zo slecht gelegen is bij ons, ik moet er altijd de stad voor in en dat is nu niet mijn favoriete bezigheid. Waar ik wel verder naar ga kijken zijn die geelachtige tinten. Een beetje een warme kleur in huis kan zeker geen kwaad de komende maanden.

  1. Die gele tinten vind ik ook erg mooi. Eerst moest ik er een beetje aan wennen, maar ik vind ze steeds leuker worden. Gisteren zag ik een mevrouw met een jas in die tint in de stad.

 2. De Hema is zo’n winkel die je niet voorbij kunt lopen. Ik wil altijd wel even snuffelen tussen de make-Up (zeker omdat de beauty producten dierproefvrij zijn), Home accessoires en kleding. Het is echt een fijne winkel!

 3. Ik kom inderdaad ook regelmatig bij de Hema, soms koop ik er wel het nodige maar soms ook gewoon om lekker rond te struinen. Ik vind het vooral leuk dat hun assortiment best wel wisselt en dat het ook prima betaalbaar is.

 4. Ik zag dat er gisteren een modeshow was van HEMA. Had ik wel graag bij willen zijn hahaha. Ja wij hebben gelukkig op 50 meter lopen een Hema en ik ben daar erg vaak. Super leuke winkel

 5. Hema heeft erg leuk spullen van beauty tot home spullen. Ik heb ook een paar dingetjes bij Hema gekocht in de winkel en ook online. Superleuk is dat nu ook er ligt Hema winkel bij ons in de buurt. Ik hoeft dus niet naar het centrum te gaan. Yay!

 6. Ja, ik ben erg Hema-fan, vooral van de home spullen. Van de zomer was ik in Nice op vakantie en ik had een powerbank nodig – nou ook daar wist ik de Hema te vinden haha

 7. Ik vind dat de Hema de afgelopen jaren een goede verbetering heeft gemaakt in het assortiment. Ze hebben echt leuke items voor in huis. Ik hoorde op de radio dat Hema weer overgenomen was door een NL’er.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.