Hema punten inleveren: gelukt!

Afgelopen woensdag leverde ik een aantal Hema punten in, die ik had verzameld met mijn Hema klantenpas.

Hema punten inleveren: gelukt!

Van die Hema punten ‘kocht’ ik twee vouchers. Ik had nog nooit eerder Hema punten ingeleverd met behulp van een Hema voucher, omdat ik het zo’n gedoe vind. En ik was er ook helemaal niet zeker van dat het zou werken.  Maar warempel, vanochtend ging ik naar de Hema en kreeg inderdaad de producten waarvoor ik vouchers had gratis mee! En op de kassabon kun je de korting zien die de Hema vouchers me opleverde:

Hema punten inleveren

Dat is toch leuk!

Lees ook mijn post Hema retourneren over waaraan je moet denken als je iets terug wilt brengen.

Similar Posts

19 Comments

 1. Ik heb kortgeleden een HEMA pas geactiveerd (had hem al 1 jaar in de kast liggen) en vanmorgen een zomerbroek gekocht met pas.
  Ik kreeg als welkomstgeschenk € 1,50 korting, toch leuk.
  Ik moet het “kopen van vouchers” nog gaan ontdekken.

 2. Wat leuk dat je een reactie op mijn blog plaatste en daarom breng ik je gelijk een tegenbezoek. Ik zal zeker je blog vaker komen bezoeken hoor.

  Ik spaar wel punten bij de Hema maar ik heb nog nooit punten ingeleverd.

  1. Dan is het wel goed om op te letten Noortje, omdat de punten op een gegeven moment hun waarde verliezen… Dus als je ze dan niet hebt gebruiken, vervallen ze. Dat is één van de stomme dingen van het Hema klantenpas systeem vind ik.

 3. Ik heb het ooit gelezen en ben er nooit aan begonnen. Vind het ook erg on-Hema. Het is wat mij betreft geen reclame voor zo’n nononsensketen. Bij de kassa geeft het duidelijk meer gezeur. Heel vaak ziie ik mensen vragen er over stellen en ook komt zo’n pasje erg laat onderuit een tasje met de text: ‘O ja, ik heb ook nog zo’n pasje van jullie. Wacht even, dan zoek ik ‘m.’

  1. Je moet dan met die punten zogenoemde vouchers kopen. En met die vouchers krijg je dan korting.

   Je punten inwisselen om vouchers te activeren kun je doen op hema.nl of met de HEMA app.

   Op de Hema site leggen ze het als volgt uit:

   Log in met je online HEMA account, waarmee je ook bent ingeschreven voor ‘meer HEMA’
   Ga naar ‘meer HEMA’ en bekijk de beschikbare vouchers
   Kies een voucher en wissel je punten in om de voucher te activeren
   Je geactiveerde voucher staat nu klaar op de klantenpas. Je vindt de voucher ook terug onder ‘mijn vouchers’ en je ontvangt een bevestiging per e-mail.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.