|

Heb jij een blog?

bloggen2,5 miljoen Nederlanders droomt er van om schrijver te worden. Maar ondertussen wordt er steeds minder gelezen. En als iedereen druk is met schrijven, is er natuurlijk minder tijd om te lezen. Hoe moet het als er meer schrijvers dan lezers zijn?

Maar dat is nog niks vergeleken met het aantal bloggers: dat zijn er over de hele wereld 134.2 miljoen.

Nu ben ik nieuwsgierig: hoeveel van de bezoekers van Huisvlijt hebben een eigen blog? En wat voor soort?

Doe mee aan de poll hier onder!

Heb jij een blog?
Nee, maar ik wil er wel eentje.
Nee, geen interesse.
Ja, op Blogger.
Ja, op WordPress.
  
Free polls from Pollhost.com

Similar Posts

19 Comments

 1. Bij je Poll mis ik de optie van een blog op een eigen domein.
  Sommige blogs gebruiken een ander CMS voor een blog zoals bijvoorbeeld Joomla.
  Zelf gebruik ik WordPress op eigen domein voor mijn blogs en websites.

 2. Eigen blog op eigen domein met wachtwoord… o.a. familie zonder feestboek / fakebook op de hoogte te houden met plaatjes van ons.

 3. Dagelijks schrijf ik een blog over mijn leven dat zich half in NL en half in Italie afspeelt. Ik sla geen dag over, het is bijna een kleine verslaving. Mijn teksten hou ik met opzet kort, zo rond de honderd woorden in de hoop dat mensen dat nog wel op kunnen brengen om te lezen. Ik heb niet de ambitie om boekenschrijfster te worden. Elke dag een blogje publiceren geeft mij genoeg voldoening. En er zijn al zoveel boeken tenslotte.

 4. Toen ik acht jaar geleden begon met bloggen was er echt nog zo weinig van. Tegenwoordig raak je verdwaald in blogland. Zoveel. Al vind ik dan tegenwoordig weer weinig blogs echt leuk. Beetje allemaal hetzelfde. Lifestyle, beauty en mamageneuzel. Ik mis wel weer wat echte persoonlijke blogs.

 5. Ik blog bij weebly.
  Misschien dat je nog een optie erbij kunt zetten
  zoals bloggen op overig?
  Wel een leuke poll trouwens, ben ik ook altijd nieuwsgierig naar ;)

   1. Ik was toendertijd op zoek naar een mogelijkheid om mijn blog en mijn website samen te voegen. En iemand gaf mij toen de tip dat dit (gratis) bij weebly kan.
    Ik heb dit wel gekoppeld aan mijn eigen domeinnaam zodat boven in de adresbalk mijn eigen naam te zien is ipv weebly.

 6. Ik blog zo’n 7 jr bij zeelandnet. Gewoon over mijn mijmeringen en de dagelijkse dingen. Ik denk er wel eens over om naar blogger te gaan. Maar bij zeelandnet is/was een kring bloggers.die zelfs twee keer een gezamelijke lunch hield. Het was leuk,de mens achter het blog te ontmoeten. Voorlopig blijf ik daar.

 7. Meelezen is voor mij het leukste over allerlei onderwerpen, zelf heb ik er geen enkele behoefte aan een bij te houden, ook nooit dagboek gehad.

 8. Wij hebben alleen een vakantie blog, voor ons zelf om terug te lezen en voor fam en vrienden tijdens onze reis.
  Ik lees wel heel veel blogs, heerlijk om te kunnen meekijken bij mensen en een hoop handige tips en recepten heb ik er al vandaan.
  Groetjes,Marjolein

 9. Bedankt voor jullie reacties! Het valt me op dat er nog best verrassend veel verschillende blogplatforms worden gebruikt! En ik maar denken dat bijna alles blogs of Blogger of WordPress waren.

 10. Ook ik ben sinds vorig jaar aan het bloggen. Er zit nog geen regelmaat in, maar probeer iniedergeval wekelijks wat nieuws te plaatsen. Ik ben begonnen omdat veel mensen zich afvroegen hoe het beviel, verhuizen van stad naar platteland en wat ik dan zoal doe. Maar ik merk dat ook de recepten het goed doen.

 11. Ik heb een eigen blog via wordpress. Nog geen eigen domein. Mijn blog is geboren omdat ik graag mijn gedachten op ‘papier’ wilde zetten. Daarnaast vind ik het leuk om te schrijven maar de ambitie om een boek te schrijven heb ik niet. Ik blog over mijn leven. Aangezien ik mama ben gaan veel blogpost hierover maar ook over mijn gedachtes, dromen en ontwikkelingen.

 12. Ik blog bij blogger. Ik zit in een turbulente tijd in mijn leven en die wil ik graag documenteren. Daarnaast deel ik graag van alles over van alles met iedereen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.