Heb jij een blog?

Nicole OrriënsIk ben eigenlijk wel benieuwd hoeveel van de lezers van Huisvlijt zelf ook een blog hebben!
Heb jij een blog? Laat dan in de comments je url achter. Normaal is dat ‘not done’ in Blogland, maar nu mag het : )

Ik vind het trouwens ook leuk om van je te horen als je géén blog hebt.

Similar Posts

66 Comments

 1. Ja, ik heb ook een blog. Ik schrijf over de dingen die we meemaken met ons gezin, maar ook over boeken, films, uitjes met het gezin, dingen die me inspireren, een vleugje beauty en ga zo maar door. Heel breed dus. ;-)

 2. Sinds juni van dit jaar ook een eigen blog over mijn weg van bigspender naar vrek???? En alles wat daar tussen
  komt, met vallen en opstaan dus, want weet nog niet helemaal hoe alles werkt.

  Wegschuld.

 3. Geen blog.
  Ik zag net pas je vraag over het kelnersmes. Dat is hetzelfde als een sommeliersmes. Een kurkentrekker die je kunt openvouwen met aan de andere kant een haakje om een kroonkurk te openen. Daarmee maak ik dus een pot open ;-)

 4. Mee, ik heb geen blog maar wel een (prive) dagboek.
  Ik ben blogs gaan lezen omdat ik geen tijdschriften meer wilde lezen ivm de bergen papier!

 5. Sinds een paar maanden ben ik na lang aarzelen zelf begonnen met bloggen. Ik doe het met erg veel plezier en ik hoop dat mensen er iets aan hebben.
  Ik blog over meer doen met minder geld of tijd maar dat is een ruim begrip en daarom blog ik over veel uiteenlopende onderwerpen op lievervoordelig,nl

 6. De meeste mensen hebben volgens mij wel een blog. Ik in ieder geval wel, wel al bekend bij jou, maar toch ;) Mijn blognaam in bloglovin mamamarjon1911 Zelf vind ik op deze manier vaak weer nieuwe blogs op te lezen.

 7. Wat leuk, ik ga eens tussen alle reacties snuffelen en opzoek naar nieuwe, leuke blogs. Die van mij ken je al wel geloof ik. Ooh la la & blah blah, een persoonlijk blog.

 8. nee, geen blog. Ik vind het leuk om bij anderen te lezen maar totaal geen behoefte om zelf te gaan schrijven of foto`s te gaan plaatsen

 9. Nee, ik heb geen blog al heb ik er vaak over nagedacht om er eentje te beginnen. Ik had ook al wat teksten klaar liggen. Maar ik denk dat ik gewoon veel liever bij andere bloggers wat post :-)

 10. Sinds 2001 al, maar in 2012 gestopt, web-log.nl ging op zijn reet, en toen een pauze, die 3 jaar duurde, dit jaar weer begonnen, zelfde naam als toen op web-log :D

  X

 11. ik heb geen blog maar lees met heel veel plezier bij de andere. Het lezen van blogs geeft mij een Libelle gevoel en zo blijf ik op de hoogte hoe het werkelijke leven in Nederland is

 12. Ja, ik heb ook een blog. Maar regelmatig bloggen is best lastig. Ik lees wel veel blogs.
  Mijn blog is http://www.colorfullworldblog.com.

  Mijn blog gaat veelal over het leven met een ernstige handicap, mijn hulphonden en fotografie. Ik zou graag ook wat meer over bv sparen en besparen/ hypotheek aflossen bloggen, maar dat komt er nog niet zo van, omdat ik te weinig blog. Maar wie weet, genoeg inspiratie te vinden op internet.

   1. Twee redenen voornamelijk.
    De eerste en allerbelangrijkste is, dat ik me niet wil laten verleiden (te)veel tijd te besteden op het web. Bloggen kost tijd en aandacht- voor je het weet houd je je vooral met andermans reacties bezig en ook mentaal of emotioneel met de inhoud van de reacties. Daar wil ik niet aan beginnen.
    Daarnaast is het ook een overweging, dat mensen zich niet vaak niet bewust zijn van de hoeveelheid gegevens die ze over zichzelf vrijgeven. Niet voor niets dat grote bedrijven veel geld over hebben voor dat soort gegevens – free marketing!

    Kortom alleen selectief lezen is voor mij een goede balans tussen de voordelen van blogs (veel informatie aantreffen, herkenning vinden – etc) en de nadelen (voor je het weet ben je een uur kwijt, soms reacties van trollen).

 13. Ik heb verschillende blogs:
  Eentje voornamelijk voor mezelf over boeken, taal en soms een uitstapje naar iets wat me erg bezighoudt. Als daar toevallig lezers op komen, mogen ze meelezen (maar dat moet voorlopig nog even toevallig blijven, geen url dus.)
  Eentje over ons huis, openbaar, maar vooral bedoeld voor vrienden, familie en stadsgenoten dus ook geen url.
  En eentje over mijn droom: vrij te zijn, niet meer te hoeven werken, maar dan wel op een manier waar mijn andere dromen ook nog in passen, geïnspireerd door Mister Money Mustache: mevrouwmoneywenkbrauw.blogspot.nl.

  Wat een leuke vraag, trouwens!

  1. Ja, ik was benieuwd of de bezoekers van Huisvlijt zelf ook bloggen of niet. Tot nu hebben veel mensen inderdaad ook een blog. Leuk dat je er meerdere hebt Mevrouw Money Wenkbrauw. Dat herken ik : )

 14. Wat leuk dat je dit doet. Ik heb al een paar nieuwe leuke blogs hierdoor gevonden. Nu maar eens bijlezen bij hen.
  Ja en mijn blog ken je wel.
  GewoonVlijtig.

 15. Nee ik heb geen blog. Lees ze wel vaak in plaats van tijdschriften. Vaak herkenbare onderwerpen over man, kinderen, huishouden e.d. In tijdschriften staan vaak interviews met beroemdheden en dat vind ik veel minder leuk om te lezen….

 16. Dat is een goeie vraag. De reageerden zullen vaker een blog hebben vermoed ik.
  De mijne ken je wel anitasdagboek.blogspot.nl
  Morgen (zaterdag) mijn schone badkamerkasten online, inclusief de houten kast van Ikea :-)
  Ik probeer elke zaterdag ene log te plaatsen in het kader van eenkastjeperdag.
  Fijne dag!

 17. Ik had er één (M’n Woonstek en Leven) maar heb deze beëindigd, was er niet echt tevreden over.
  Ben nu net een nieuw blog begonnen, met een andere insteek, want ik vind het bloggen op zich erg leuk. Ik vertel hierin over de uitstapjes, trips en vakanties van mijn man en mij. En soms iets over ons (t)huis.
  Op deze manier voel ik me niet verplicht wekelijks iets te schrijven, hoewel ik dat misschien best zal doen.
  Mijn/ons blog heet: J&G Eropuit en (T)huis

  Het blogadres is: jengeropuit.blogspot.com (Ik weet niet hoe ik dit als URL kan invoeren).

 18. Geen blog nee, maar ik lees ze wel graag. Ik denk dat mijn leven gewoon te saai is om er iets over te vertellen, mijn blogs zouden snel vervelen.

 19. Mijn website/blog heet ‘De waarde van de dag’ (een alternatief voor de waan van de dag). Wat begon als een handwerkblog in augustus 2014 is uitgegroeid tot een blog met diverse onderwerpen.
  Jouw blog staat bij mijn favorieten, maar ik neem niet regelmatig de tijd om andere blogs te lezen. Vandaar dat ik nu pas reageer. Je hebt wel heel veel reacties gehad op je vraag! En ik verbaas me over het feit dat er zoveel onderwerpen zijn waarover wordt geblogd. Graag wil ik je via deze weg bedanken voor de vele blogs die je al hebt geschreven. Je hebt een fijne, onderhoudende manier van schrijven, ik lees je blog graag!
  Trouwens: je header is erg mooi, ik vind het een verbetering.
  Groet, Ada

 20. Hoi Hoi,

  Vandaag kwam ik voor het eerst op Huisflijt, heb de site ook maar weer meteen opgeslagen ;)net als de andere site over bloggen waar ik zeer regelmatig op kijk ;)
  Ik (Diana) en Ellis mijn lieve partner hebben sinds een maand of 3,5 samen een blog over onze liefde voor elkaar omdat we elkaar toch wel op een hele bijzondere manier tegen zijn gekomen onze 3 kids gevoelsgedichten en nog veel, veel meer.
  http://www.lichtophethart.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.