Heb jij al meegedaan aan de winactie?

Ramendoekje winnenVan Diny van hetdoekje.nl mag ik 5 Ferry Shiny Ramendoekjes weggeven!

De actie loopt nog tot volgende week, dus je kunt nog meedoen!

Doe nu mee en maak kans op dit wonderdoekje!

Hieronder het formulier om mee te doen:

a Rafflecopter giveaway

Wat gebruik jij om je ramen mee schoon te maken?

Similar Posts

10 Comments

  1. Mijn poetshulp heeft een aantal diepe krassen in mijn ramen gemaakt. Ze gebruikte spons en zeem. Vandaar dat ik naar iets anders op zoek ben.

  2. Met Dreft en een spons en een oude theedoek. Een scheutje in een volle emmer warm water. En niet eerst Dreft in de emmer en dan water erbij. Anders gaat het heel erg schuimen en dat is niet handig.

  3. Ik heb wel meegedaan om er een te winnen, maar vond het nogal vervelend dat ik dan eerst op de site moet gaan kijken hoeveel hij kan worden uitgespoeld of zoiets. Wel naar de site gegaan maar als ik die dan helemaal moet doorspitten haak ik af. Heb ik ook als antwoord gegeven.

    Ik lap weinig de ramen, dan zie je zo lekker dat ze weer schoon zijn als ik het wel doe, en dan met afwasmiddel , oude theedoek en na met prop krant

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.