Reacties

Heb jij al meegedaan aan de winactie? — 10 reacties

  1. Mijn poetshulp heeft een aantal diepe krassen in mijn ramen gemaakt. Ze gebruikte spons en zeem. Vandaar dat ik naar iets anders op zoek ben.

  2. Met Dreft en een spons en een oude theedoek. Een scheutje in een volle emmer warm water. En niet eerst Dreft in de emmer en dan water erbij. Anders gaat het heel erg schuimen en dat is niet handig.

  3. Ik heb wel meegedaan om er een te winnen, maar vond het nogal vervelend dat ik dan eerst op de site moet gaan kijken hoeveel hij kan worden uitgespoeld of zoiets. Wel naar de site gegaan maar als ik die dan helemaal moet doorspitten haak ik af. Heb ik ook als antwoord gegeven.

    Ik lap weinig de ramen, dan zie je zo lekker dat ze weer schoon zijn als ik het wel doe, en dan met afwasmiddel , oude theedoek en na met prop krant

    • LOL. Een mooie overweging om de ramen niet al te vaak schoon te maken Lot: dan zie je het verschil veel beter. Geen speld tussen te krijgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder