Groeten uit de bieb

Kijk eens wat ik gratis tegenkwam in de bieb:

gratis kaart

 

Aangezien de bibliotheek één van mijn lievelingsplekken is, vind ik de kaart erg toepasselijk. Nu nog iemand zoeken om hem naar toe te sturen!

Er zijn denk ik wel meer plekken met gratis kaarten. In sommige café’s hadden ze vroeger van die kaartenrekken met gratis kaarten. Maar ik weet eigenlijk niet of ze die nog steeds hebben…

Wie heeft er tips voor gratis kaarten?

Similar Posts

18 Comments

 1. Ik heb deze kaart ook gekregen, leuk he? Hij lag voorin een boek wat ik had geleend. Weet alleen ook niet naar wie ik hem zal sturen…

 2. Jij bedoelt denk ik de Boomerang kaarten. Cafe’s, biscoop en sommige “boetieks”, waar we vroegr de spijkerbroeken kochten. Volgens mij zijn ze er nog steeds wel, maar niet meer zo veel als vroeger.

 3. Ik had het er net met mijn kunstenaarszoon over dat ik een set blanco papierkaarten wil kopen en of hij er dan een leuke tekening op wilde zetten. Vond ie wel een goed idee :-)
  Zo krijgen we heel persoonlijke kaarten en aangezien mijn oudste goed teksten kan schrijven is het helemaal leuk :-)

  1. Het lijkt me leuk om zo’n creatieve zoon te hebben! Kan hij er ook echt zijn geld mee verdienen? Misschien kan hij wel kaarten creëren voor de verkoop ; )

 4. Jaaa van zo’n gratis kaartjes word ik ook helemaal vrolijk! Ik zie ze soms nog wel eens bij een café inderdaad of in een tijdschrift (flow bijvoorbeeld). Ik hou ook van post krijgen, dus als je echt niemand weet mag je hem wel naar mij sturen :-)

 5. Naar mij? Ik vind het enig om post uit Nederland te krijgen ;)

  Een heel leuk initiatief trouwens.

 6. Ik weet eigenlijk ook niet of ze die gratis kaarten nog hebben. Er zaten soms best leuke tussen. Ik weet nog dat in ons studentenhuis het toilet er mee vol hing.

 7. Een van mijn meisjes kwam ook met deze kaart thuis.
  Soms heb je nog wel eens gratis kaarten, in een café ofzo, maar niet zo veel meer als vroeger.
  Ik heb er nog wel een heel aantal. Zal ik ze naar je opsturen ;-)

 8. Ik nam vroeger ook altijd de Boomrang kaarten mee uit het café. Er zaten hele leuke tussen en die gebruikte ik ook om mijn agenda mee op te leuken. Of ze er nog steeds zijn weet ik eigenlijk ook niet. Stuur alleen nog maar kaarten via het internet en mijn agenda is ook digitaal geworden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.