Similar Posts

3 Comments

  1. Ik zie regelmatig de planners voorbij komen en ik vraag me altijd af wie ze gebruikt :D Ik gebruik namelijk zelf altijd een papieren agenda óf de agenda op mijn kalender. Lijkt me helemaal niet handig, zo’n los blaadje… Maar blijkbaar zijn er dus toch ook mensen die dat wél handig vinden… Maar waarom dan?! Dat vraag ik me wel af :) Wel leuk dat je die moeite doet trouwens :)

    1. Ik krijg echt verzoeken om de maandplanners Daantje. Hij is o.a. handig denk ik om op de koelkast te hangen. Of om in een map te doen met de planning voor het hele gezin bijvoorbeeld.

      1. Ik vraag me af wie deze maandkalender al in gebruik heeft genomen…
        Het lijkt me wel lastig, vooral nu de dagen niet overeenkomen met de 2015-kalender…! Volgens mij was het zondag 1 maart… ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.