Gratis een kaart versturen: zonder addertje!

Als er ergens iets gratis wordt aangeboden denk ik meestal: ‘Jaja, dat zal wel. Er zit vast een addertje onder het gras.’ En helaas is dat meestal ook zo.

Maar eerlijk is eerlijk: op de website Leef het leven kun je heus een gratis kaart versturen. En het is nog een mooie dubbele kaart ook. Ik heb er een prachtige tegeltjeswijsheid kaart uitgezocht met de tekst ‘Carpe Diem’.

En als je voor twaalf uur bestelt, krijgt degene aan wie je de kaart stuurt hem de volgende dag al! Er zijn zelfs verschillende thema’s: je kunt iemand feliciteren met een zwangerschap, een nieuw bedrijf, of gewoon een bedanktkaartje sturen.

Hier is de link: verstuur een gratis kaartje

Verstuur jij nog vaak een kaartje?
En liever een ‘echt’ kaartje of een ecard?

Similar Posts

7 Comments

 1. Een kaart is altijd welkom. En soms gaat er nog meer tijd inzitten met het uitzoeken van een E card dan met het versturen van een gewone kaart. E card verstuur ik meer dan een gewone kaart.
  Hartelijke groet en tot laters
  Gerrie

 2. Ik stuur dus altijd échte kaartjes met de post – verjaardagen, huwelijksverjaardagen, zwangerschappen, geboortes, … je kan het zo gek niet bedenken
  En het is zooo jammer dat we er bijna geen meer terugkrijgen – zo kreeg mijn dochtertje die twee werd twee kaartjes en een handvol SMS’jes – ik heb al zoooo vaak uitgelegd dat je SMS’jes niet op de kast kan zetten en dat het kindje daar dus helemaal niets aan heeft :(

 3. Ik heb maandagavond 2 kaarten laten verzenden naar partner die eerdaags 52 wordt.Vandaag zijn ze aangekomen.Netjes in een mooie envelop met echte postzegel erop.
  Dus een echt kaartje!!
  Wat betreft de reactie van ChoCho ik kan me helemaal vinden in jou verhaal.Mijn jongste dochter is 2 weken geleden 1 jaar geworden en ze heeft géén 1 kaartje gekregen voor haar verjaardag.Uiteraard wel 3 van papa,mama en oudere zus.De familie,vrienden etc. hebben niks van zich laten horen.Later in haar album zal ze maar 3 kaarten vinden voor haar 1ste verjaardag.Triest vindt ik dit.Nu vraag ik me af waarom heb ik geboortekaarten verzonden????Het eerste wat kinderen doen als ze de brievenbus horen is toch naar de brievenbus rennen en dan zit er niks bij.Mijn oudste kwam uit school en vroeg is de postbode al geweest?Zelf die is ermee bezig terwijl zij niet jarig was.
  Mensen stuur toch weer een kaartje met verjaardagen,ziektes of wat dan ook.Het kaartje hoeft niet duur te zijn(kijk eens bij Zeeman) het gaat om het idee,de gedachten dat je eraan gedacht hebt.
  Een sms of belletje kun je daarna ook nog doen.Een kaartje is tastbaarder.
  Zo ik heb gesproken,groetjes Alexandra

 4. Oh,ja wat het informeren betreft.
  Wij zijn al bij de Dela,dus hebben ze ons vast niks nieuws te vertellen.
  Groetjes Alexandra

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.