Goed voorbereid de deur uit voor carnaval?

glasvezel achterhoek

Carnaval staat voor de deur. Een weekend lang feesten en plezier maken. Wil jij ook goed voorbereid de deur uit? Kies dan nu alvast voor een abonnement via glasvezel!

Bovenstaande tekst is niet van mij! Ik houd niet eens van carnaval. Ik vond deze tekst op een folder in onze brievenbus. Ik vraag me af of ze nou echt denken dat dit werkt. Of er inderdaad mensen zijn die carnaval gaan vieren en bij het zien van deze folder denken:

‘Verrrek! Ik ben helemaal niet voorbereid voor carnaval want ik heb me nog niet ingeschreven voor glasvezel!’

Om welke reclame moet jij glimlachen?

Similar Posts

5 Comments

  1. Hahahaha ik moet vooral lachen om jouw humorvolle tekst. Wat een domme reclame inderdaad. Ik kon me al niet voorstellen dat jij van carnaval hield :) (ik ook niet!!)

  2. Ik houd wel van carnaval, en ik kwam even in de verleiding om glasvezel te bestellen. Nee dus. Ze hebben er niets van begrepen. Carnaval duurt langer dan een weekend en heeft heel weinig met glasvezel te maken. Hoewel: nu mijn moeder niet meer zo goed ter been is, maakt ze een deel van de carnavalslol mee via de media (maar vandaag gaat ze dik ingepakt in een rolstoel mee).
    Mijn voorbereiding bestond uit: outfit in orde maken, extra laagjes en nog meer extra laagjes voor onder de outfit meenemen naar het zuiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.