Reacties

Giveaway: Eenvoudig Leven Agenda — 22 reacties

 1. Wat is voor mij eenvoudig leven?
  Zonder teveel poespas comfortabel kunnen wonen, daarbij mijn tuin in kunnen lopen voor verse kruiden. Een hoekje in de tuin om me terug te trekken met een kop thee en een boek terwijl de hond en kat in de buurt liggen te slapen.
  Af en toe een praatje met buurtgenoten, een lange ochtendwandeling met de hond.
  Een dingetje is nog wel ... ondanks de verhuizing nog teveel spullen.🙈 Maar ook dat krijgt regelmatig aandacht.

 2. Super leuk, ik die graag mee! 😀

  Eenvoudig leven is voor mij tevreden zijn met wat ik heb: een lieve man waar ik elke dag samen mee ben, een klein maar fijn huisje met een klein moestuintje waar ik heel erg blij van word, eenvoud in de spulletjes die we hebben en door de natuur wandelen genietend van al het moois wat de natuur ons te bieden heeft.

  Liefs Janie

 3. Ik lees je blog altijd vol plezier en eenvoudig leven is mij op het lijf geschreven.
  Ik zeg zelf altijd: ik leef het liefste in het knus en klein ;) Daarom klinkt deze agenda ook zo fijn!

 4. Leuk, ik doe graag mee. Eenvoudig leven is voor mij leven zoals de mensen vroeger het deden. Denk dat ik behoorlijk veel luxe nog heb. Auto, wasmachine, vakanties en ga zo maar door. Denk veel tips uit dit boek te kunnen halen.

 5. leuk! ik doe graag mee. Eenvoudig leven is voor mij dankbaar zijn voor alles wat er is, en niet alles maar groter of meer willen hebben. De zon in je gezicht, fietsen met de wind in je haren, een kopje thee met de hond op schoot, eenvoudig maar tegelijk ook het mooiste wat er is.

 6. Wat een leuk idee!
  Voor mij dwingen de naweeën van corona mij tot een eenvoudig(er) leven. Veel last van vermoeidheid en spierpijn. Voordeel is dat je moet kiezen voor dat wat belangrijk is. En dan blijkt hoeveel dingen (en soms mensen) eigenlijk niet belangrijk zijn en gewoon niet hoeven.

 7. Lieverd…..ik wil er eigenlijk niet teveel over zeggen ,maar mijn leven is overleven op dit moment.
  Waar ik in beland ben gun ik echt niemand,ik leef en zet mijn zorgen om in dankbaarheid …..en het gekke is hoe diep je ook kan gaan….er zijn altijd kleine lichtpuntjes. Dankbaar voor die paar lieve mensen om mij heen,en hoop blijven houden,iedere dag weer .
  En straks hopelijk mijn eigen eenvoudige leven gaan leven …..samen met mijn lieverd Leaf 🍀🐾🙏💗🍀

 8. Eenvoudig leven is voor mij sober leven, doen met wat er is, weinig opsmuk, maar niks te kort komen. 😊
  Ik had ook al eens gekeken naar deze agenda, maar zou em dan weer niet speciaal kopen.

 9. Dag
  Ik volg je blogs al een lange tijd. Geniet er erg van. Ik heb long covid gekregen vorig jaar 2021.ik ben er net van hersteld helaas nu weer corona. Dat maakt me bang. Je bent even weer op je plaats gezet en weet waar het leven echt om draait. Voor mij is dat God en je naasten. Wil graag meedoen aan de actie.

 10. Natuurlijk leven in eenvoud. Dat uit zich voornamelijk in het hebben van weinig afspraken, spullen en verplichtingen.
  Iemand die eenvoudig leeft, heeft genoeg tijd en energie voor de voor hem of haar belangrijke dingen in het leven.
  Dus geen stress, geen gedoe – en toch een gevoel van voldoening en tevredenheid.

 11. Wat een leuke winactie. Ik doe heel graag mee.
  Ik houd van eenvoudig lezen.
  Geen Google of Alexa. Gewoon rustig een boek lezen, kopje thee drinken. Weinig spullen, en geen verweg vakanties.
  De wereld is al ingewikkeld genoeg.

 12. Ik doe graag mee.
  Eenvoudig leven is voor mij niet te veel willen. Tevreden zijn met wat je wel hebt. Stressvrij en tijd maken voor elkaar.

 13. Deze agenda heb ik vaak gezien, telkens benieuwd naar, maar nog nooit gebruikt.
  Eenvoudig leven is voor mij: niet (meer) leven volgens invloeden van buitenaf, maar volgens mijn eigen ideeen. Eenvoudig leven is meestal nog niet zo simpel.

 14. Wat is voor mij een eenvoudig leven. Iets waar ik meer en meer mee bezig ben, geen belang voor social media, vrij van de grootmachten van de media en genieten van kleine vergeten genots dingen die wereld of alles wat we al in huis hebben biedt. Beter nog, soms kan er beter een heleboel en krijg je weer ademruimte en gaat je geest weer open. Ik kan zo een uur naar voorbij trekkende wolken genieten.
  Geniet van het moment en niet van wat komen gaat of wat je wilt hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder