|

Geweldige klantenservice bestaat ook!

images

Laatst mopperde ik over de slechte klantenservice bij La Place bij de V&D, en ik vind het belangrijk ook positieve zaken te belichten! Daarom een post over een winkel waar de klant koning is: Gamemania!

Gamemania is een paradijs voor kinderen waar ze, relatief goedkoop, computerspelletjes, spelletjes voor de Playstation en de Wii verkopen.

Maar vriendelijker nog dan de prijzen, is het personeel! En ik kan het weten, want elke vijf weken, kom ik er minstens twee keer: namelijk als Ot of Piet aan de beurt zijn voor hun Zaterdagochtenduitje Met Mama.

‘Goedemorgen Ot/Piet,’ begroet de Gamemania medewerker ze dan vriendelijk, want hij kent ze inmiddels bij naam! Geduldig staat hij ze te woord, en als een uitgezocht spelletje toch tegenvalt, is het geen enkel probleem dat een week later voor een ander spelletje te ruilen. En als dat spelletje óók tegenvalt, mag ook dat geruild worden. Zelfs als Ot/Piet de bon kwijt is, wat uiteraard bijna altijd het geval is.

Hoewel ik Gamemania als moeder maar saai vind, kom ik er toch graag! Dankzij het personeel.

Stiekem droom ik zelfs van een carrière voor Ot bij Gamemania!

Gezellig achter de toonbank, het leven van klanten mooier maken, met vriendelijkheid.

Heb jij een winkel waar je de klantenservice geweldig vindt?

Similar Posts

2 Comments

  1. Ja, zeker bestaat dat! Hema hier is ook altijd goed, en vriendelijk. Maar er zit zoooo veel verschil in altijd! Wat is het heerlijk dan, in een winkel waar lieve mensen werken, daar zou je idd willen blijven voor een kop koffie ofzo :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.