Gevonden op rommelmarkt ad 2,50

kringloopvondst

Op de rommelmarkt van de Stichting IJzevoorde vond ik dit vloerkleed voor maar 2,50. Het slingerde rond onder een grote tafel met daarop een Mount Everest aan kleding. Bij onze kringloop vragen ze daar zo 13,50 voor dus ik ben er helemaal blij mee. Het heeft net iets lichtere, zomerser kleuren dan het andere kleed dat nu, tot de winter terugkeert, op zolder ligt!

Vloerkleed kan in de wasmachine

Ook dit kleed kan in de wasmachine, wat ik echt ideaal vindt, want kleden worden bij ons altijd extreem vies… Om die reden heb ik ook een tijd geprobeerd om zonder vloerkleden door het leven te gaan, maar ik miste toch de gezelligheid. En vloerkleden zijn bovendien handig om als het ware ‘gebieden’ in je woonkamer te maken.

Zie ook mijn post over kringlopen!

Heb jij vloerkleden in je woonkamer? En zo ja, wat voor soort?

 

 

Similar Posts

5 Comments

 1. Wij hebben een kleed bij het ‘computergedeelte’ van de kamer. Zo beschadigt het parket niet want die plek wordt zeer intensief gebruikt.
  Vroeger, dat was in de jaren ’90 toen we hier kwamen wonen en de PC nog op zolder stond lag het kleed op een andere plek in de kamer en speelden onze jongens erop.
  Ik heb een poosje een kleed onder de salontafel gehad, maar dat beviel me niet. We eten meestal in de zithoek (omdat ik moeite heb om op een rechte stoel te zitten) en het werd erg lastig om de boel schoon te houden.
  In ons volgende huis wil ik liefst geen kleden meer en ook geen vloerbedekking. Makkelijk schoon te houden zonder stofzuiger en met mijn astma ook beter.
  Ik vind kleden wel mooi, maar hoef ze niet in mijn huis te hebben. Het maakt vaak kleiner en ik vind het gevoel van ruimte juist zo fijn. Nu hebben we ook geen woonkamer van 50 m2 ofzo ;-P

 2. We hebben hier een effen vloerkleed in de kleur groen. Dat vinden sommige mensen wel even slikken. Ik vind dat het veel geluid opneemt in de anders zo holklinkende kamer.

  1. ps Ik heb altijd vaste vloerbedekking gehad.
   Maar in mijn vorige huis lag nog laminaat toen ik er in kwam en in mijn huidige novilon.
   Toen kwamen de vloerkleden dus in mijn leven.

 3. wij hebben een heel groot vloerkleed (4 bij 5) in onze woonkamer, een Pers (?) Wij wonen in een oud boerderijtje en de vloer is op zand gestort (dus geen kruipruimte) . Voor de wamte hadden we een dikke vaste vloerbedding gekozen maar winters voelde dat niet warm genoeg dus hebben we dit kleed gekocht! Het staat geweldig, de kamer lijkt echt niet kleiner en iedereen die onze kamer binnen stapt kijkt een beetje rond en verzucht dan: tjee, wat is het hier gezellig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.