Garnier Loving Blends

reviewIn mijn eeuwigdurende queeste naar de perfecte shampoo en conditioner viel ik dit keer voor Garnier Loving Blends. Maar misschien had het feit dat ze in een bak lagen, met een grote oranje actiesticker met daarop 2,- een waarschuwing moeten zijn…

Lees mijn review van de Garnier Loving Blends shampoo en conditioner op mijn review blog.

4 Responses to Garnier Loving Blends

  1. Zelfs een paar euro is nog te veel voor zo’n resultaat. Jammer. Ik zou er trouwens ook alle vertrouwen in hebben gehad als er olijfolie in zat.
    Zelf houd ik het bij een vast merk shampoo, een wat duurder merk, maar ik doe er heel lang mee omdat ik kort haar heb. Conditioner gebruik ik nauwelijks.

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.