|

Gang opruimen

Met vijf kinderen en hun bijbehorende spulletjes, als rugzakken, broodtrommels, drinkbekers, gymtassen enz, is het niet makkelijk onze gang netjes te houden.

Nou is de gang het eerste dat je ziet als je ergens binnenkomt, en na het lezen van een Feng Shui boek heb ik mij met hernieuwde energie op onze entree gestort. Als ik het boek goed begreep komt via de voordeur positieve energie je huis binnen, en tsja, als die onmiddellijk struikelt over zooi dan komt die energie niet ver. En bezoekers ook niet…

Ik heb daarom bij de kringloop een ladenkastje gekocht voor 25 euro. Ieder kind heeft zijn eigen lade, om zijn rugzak en alle andere spullen in te doen. Om de knoppen van de laden heb ik een gelamineerde foto van het betreffende kind gehangen, zodat iedereen weet welke la van hem is.

Onze gang is nog nooit zo netjes geweest!
Laat alle positieve energie maar binnenstromen.

Lees ook mijn post met opruimtips!

Similar Posts

One Comment

  1. Die laden kasten zijn zo super handig he? Wij hebben er hier drie van Ikea staan (Malm, ongeveer 100 euro, er kan gewoon de inhoud van een dubbeldeurs hang-legkast in!). I love ladenkasten! En merk je al dat er meer positieve energie naar binnenstroomt?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.