Fotoalbums: heb jij ze nog?

foto album
Jeugdsentiment

Ik heb een stuk of 5 foto-albums uit mijn kindertijd.

Daarin heeft mijn moeder foto’s geplakt. Onder de foto staan korte tekstjes. Vroeger bladerden we die regelmatig samen door. Ik heb daar mooie herinneringen aan.

Verdwijnt het foto album?

Daarom maak ik me nu wel eens zorgen. Want sinds de komst van de digitale camera druk ik eigenlijk nooit meer foto’s af… Ze zitten allemaal op mijn computer. Gelukkig heb ik nog wel echte foto albums van de kinderen in hun babytijd! Daarna wordt het echt minder.

Maar het is toch eigenlijk jammer als het fotoboek helemaal zou verdwijnen!

Fotoalbum winnen: Extra Large t.w.v. 50,-

Daarom vind ik het erg leuk dat ik op mijn andere blog, Het Moederfront, een foto album mag weggeven. Het is een formaat XL, en heeft een waarde van 50,-.

Dus hierbij wil ik jullie even tippen, zodat jullie kunnen meedoen!

Klik hier om mee te doen.

Houd jij nog foto albums bij?

 

Similar Posts

One Comment

  1. Hey, wat leuk! Ik moest er deze week nog aan denken! ( nieuw fotoalbum maken voor de kinderen )

    Het is inderdaad zo dat foto`s maken minder bijzonder is geworden. Vroeger moest dat met een rolletje en dacht je wel even na voordat je die foto maakte. Nu heb je eigenlijk altijd wel je telefoon bij je waar je foto`s mee kunt maken.

    Ik haal mijn oude fotoalbums nog wel regelmatig uit de kast. Samen met de kinderen kijk ik er dan in. ( En lachen ze om mijn kapsel van 25 jaar geleden… ) Toen de oudste nog klein was, liet ik ook nog foto`s afdrukken om ze ‘ouderwets’ in te plakken. Tegenwoordig doe ik dat niet meer, maar maak ik eens in de zoveel tijd via internet een album. Wel moeilijk kiezen met al die honderden foto`s…

    Leuk dat je een winactie hebt! Ik ga zeker meedoen! :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.