Foto eerste schooldag: van kind én moeder

Foto 1steschooldag

Het is een nieuwe trend in social media om een foto te maken en te delen van de eerste schooldag na de zomervakantie van je kind. Dus ik besloot daar eens aan mee te doen!

Hierboven de foto van de eerste schooldag van mijn jongste zoon.

Zoals je ziet heeft hij er veel zin in.

Foto van mij op de eerste schooldag na de zomervakantie

Omdat ik niet eerlijk vind dat er alleen maar foto’s zijn van het kind op de eerste schooldag, hieronder een foto van mij op de eerste schooldag na de zomervakantie:

eerste schooldag

Hoe is de eerste schooldag bij jullie verlopen?

Zie ook Afscheidscadeautjes voor de juf en Mijn zoon is jarig vandaag.

Similar Posts

17 Comments

 1. O heerlijk. Zo gaat dat hier ook precies. Vroeger zei mijn moeder altijd dat ze de vlag uit ging hangen. Toen begreep ik dat niet (lees wilde ik dat niet begrijpen????) Nu begrijp ik haar heel goed. Al moet ik eerlijk zeggen dat het ook wel gezellig was in de vakantie. Maar regelmaat past beter bij me.

 2. Hahahahahaha, toen ik de mail kreeg wist ik meteen dat het geen serieuze foto zou zijn dus ik klikte al glimlachend op de link. Maar alsnog moest ik hardop lachen!

 3. haha, prachtig. Er zijn genoeg moeders die blij zijn dat de kids weer naar school gaan. hier hadden ze van mij nog wel vrij mogen hebben hoor. Ik vind het altijd wel leuk om ze thuis te hebben. Maar eerlijk is eerlijk, ik ben vandaag wel weer eens goed opgeschoten.

 4. Helemaal duidelijk, Nicole. Het is een feest als de schoolvakantie begint, maar het is ook feest als hij afgelopen is. Het is dus eigenlijk altijd feest:-)

 5. Whahaha! Heerlijk! Bij mij ging mijn oudste vorige week voor het eerst naar de kleuterklas en ik vond het zelf ook heel spannend dus stond nog niet zo te feesten maar kan me dat over een paar jaar helemaal voorstellen ;-)

 6. Haha, 2 mooie foto’s die heel veel zeggen! Hier zijn de jongste 3 vanmorgen weer voor het eerst naar school en peuterspeelzaal gegaan.
  De oudste heb ik weggebracht voor haar ontgroeningsweek van de studentenvereniging.
  En met 2 zoons nog op stap geweest voor schoolspullen. (die hoef je toch pas te kopen als je ze (bijna) nodig hebt ;-) )
  Ik vind het wel lekker dat de regelmaat weer terugkeert hoor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.