Reacties

Fijne Moederdag gewenst! — 27 reacties

 1. Poetsend! Even de rommel en viezigheid van de afgelopen twee weken (schoolvakantie) wegwerken, want morgen begint het normale leven weer. De kinderen zijn buiten aan het spelen met waterballonnen en zijn hevig teleurgesteld dat we zo naar opa en oma toe "moeten". Ik heb van allebei de kinderen een zelfgemaakte kartonnen theepot gekregen. Voor mijn moedet heb ik twee douchegels bij de Douglad gekocht. Het geëikte moederdagcadeau, maar ik kan nooit iets anders verzinnen voor mijn moeder.

 2. Haha, ik ben wel benieuwd naar de kappersbehandelingen. Vandaag is voor mij zoals iedere andere dag. Vanmorgen kreeg ik een geknutseld potje met hartjes en 2 boeken. Verder doe ik gewoon de was en geniet ik van de kinderen zoals elke dag.

 3. Man en ik liepen om 11.15 uur in een prachtige beeldentuin ergens in Drenthe. Wij waren de enige mensen die er op dat uur rondliepen, heerlijk! Om 12.30 uur een koffe verkeerd met versgebakken appeltaart en om 15.15 uur waren we weer thuis. Man verzorgt het eten vanavond!
  Wij hebben geen (schoon-) moeder meer: vroeger gingen we altijd even langs! Met onze eigen kinderen hebben we de "elke dag is moeder/vader/kinderen/kleinkinderendag" afspraak: ze komen vaak maar niet persé op de 1E zondag in mei of de 3E zondag in juni!
  Voor kinderen en kleinkinderen down under is langskomen op wat voor dag dan ook, sowieso moeilijk ????

 4. Vanochtend naar mijn schoonmoeder met taart.
  Vanmiddag heb ik gelezen in de zon en mijn man zorgt straks voor het eten.
  En ik heb ook een was gedraaid en net in de droger gedaan.

 5. Vanmorgen hebben de kinderen me opgehaald voor een dagje "Gent smaakt", een foodtruckfestival. En ik hoefde natuurlijk niks te betalen en mocht alles eten en drinken wat mijn hartje beliefde :) Daar heb ik dan ook schaamteloos gebruik van gemaakt :)
  We eten vegan en heb eindelijk de onvolprezen Dutch weedburger geproefd, daar was ik al langer benieuwd naar: een aanrader!
  Heerlijke dag gehad!

 6. Zoals gebruikelijk is het weer helemaal aan me voorbijgegaan. Mijn moeder vindt het onzin. En ik ook (moederskindje ben ik ook). En ach, ik zie mijn moeder zo regelmatig dat ik niet apart iets hoef te kopen of doen voor moederdag.
  Dus vandaag gewoon met mijn gozer het huis schoongemaakt, de hond uitgelaten, samen een milkshake gehaald en in de middag in slaap gedoezeld bij een film. Heerlijk. Geen gedoe met op bezoek moeten!

 7. Vandaag gaan shoppen met mijn moeder. Het was onze bedoeling om één van de gekozen outfits te betalen als cadeau voor haar moederdag maar dat heeft ze geweigerd.Aangezien wij altijd voor haar klaarstaan, zijn volgens haar, alle dagen moederdag en de hulp en steun die ze elke dag van ons krijgt zijn meer veel waard dan alle cadeautjes van de hele wereld samen (zegt ze)

  Schoonmama is op vakantie maar ze was toch blij dat mijn man even belde (onder mijn dwang) om haar een gelukkige moederdag te wensen. Een cadeautje hebben we voor haar hebben we niet aangezien ze met nieuwjaar een duur cadeau kreeg voor nieuwjaar, verjaardag en moederdag samen.

  Mijn man moest vandaag werken en belde tijdens zijn pauze op om me te zeggen dat er in de kleerkast boven een kleine verrassing stond. Ik was op het moment dat hij belde niet thuis en kon dus niet direct gaan kijken wat de verrassing was. Natuurlijk was dat mijn eerste werk als ik thuiskwam. Ik vond in de kleerkast een doosje met twee minifrangipannekes en een lief briefje.....

  Onze zoon belde me op om een gelukkige moederdag te wensen. Meestal vergeet hij dat....

  Onze dochter wenste me, net zoals alle andere jaren, geen gelukkige moederdag. Ze is nochtans zelf mama dus kan het niet dat ze die dag vergeet. Soit, ze gaat met het gezin wel moederdag gaan wensen aan de mama en grootmoeders van haar partner.... 'Dat' doet me wel wat pijn aangezien we altijd voor haar en haar gezin klaarstaan met hulp, raad en ook regelmatig sponsoren.

  • Wat attent van je man zeg! En lief dat hij je daarvoor vanaf zijn werk belde. Hij heeft dus echt aan je gedacht.

   Het lijkt mij ook wel pijnlijk als je dochter je geen Moederdag wenst. Vooral niet als ze wel naar haar schoonmoeder gaat.

   Gelukkig dacht je zoon er wel aan!

 8. Het bedrag is niet echt relevant voor mij, ik koop liever iets waar ze iets aan hebben en wat ze leuk vinden. Mijn moeder kreeg een klok cadeau voor haar hobby kamer en een bon van een hobbywinkel! Mijn oma kreeg hobby spullen en een douchgel.

  Zelf kreeg ik een horloge!
  Wij zijn op visite geweest bij mijn opa en oma en mijn ouders.

 9. Ik heb helemaal niks met Moederdag, en ik hoef ook niks;)
  Heb tegen de kinderen gezegd dat het voor mij ook niet hoeft.
  Dat ze kleiner waren vond ik het altijd schattig om te krijgen wat ze op school gemaakt hadden, maar die tijd is al een poosje achter de rug.
  Mijn moeder krijgt ook al jaren niks,en voor haar hoeft het dus ook niet.
  Mijn schoonmoeder is mijn moeder niet, en ik regel daar dus ook niks voor;)
  Nu is het vaak zo dat we of op vakantie zijn of net terug zijn, dus mijn man geeft vaak dingen buiten Moederdag om.

 10. Wij hebben samen met de kindjes ook een heerlijke moederdag gehad. We schreven er vandaag een blog over. Even een terugblik op deze warme dag.Ik blijf de zelfgemaakte cadeautjes het mooiste vinden. En nog lekker in het zonnetje gezeten?

 11. Oef geen moeder geworden ,
  Bewuste keuze,
  Kom uit een groot gezin en mijn moeder was getraumatiseerd en kon het leven niet aan.
  Werd altijd gezegd dat ik op haar leek.
  Ik ben zgn hooggevoelig .
  Ik denk dat ik onbewust de juiste keuze heb gemaakt.
  Bel dol op kinderen en oplettend van aard.

  Zou geen oog dichtdoen m.b.t alle zorgen
  daarom
  Bewonder ik alle moeders op deze aarde ????????die hun verantwoording nemen en weet dat ik jullie bewonder

  • Dat lijkt me ook niet niks om op te groeien met een moeder die het allemaal niet goed aan kan. Ik kan me goed voorstellen dat je zoiets met je meedraagt en dat het je beïnvloedt.

   Je liefde voor kinderen komt ongetwijfeld op andere manieren tot uiting. Zoals in je mooie comment!

 12. Voor alle moeders,

  Wens jullie een verwendag en geniet er van.

  Wouw Nicole 5 kappers benandelingen,
  Valt daar ook vlechtwerk onder?
  Lijkt me mooi bij je staan voor de bruiloft.
  Hoe vind je het idee?

 13. Ahh gossie! Heerlijk dagje! Wij begonnen met matzes met aardbeien, en er werd ook hier een lekker potje voor me gekookt. Hmm. Smiddags ging het badje op voor wat waterpret voor papa en dochterlief. Ik genoot van het uitzicht <3!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>