Facebook Fanpage: heb jij er eentje?

Schermafbeelding+2012 08 20+om+14.06.07

Ik heb er al boeken met titels als ‘Facebook voor Dummies‘ en ‘Sociale netwerken optimaal gebruiken‘ tegenaan gegooid om het beter te begrijpen, maar het blijft lastig dat Facebook! Zelfs het laatstgenoemde boek dat alles uitlegde met plaatjes, hielp niet echt. Punt is dat ik mensen het liefst op mijn blog zie, niet op Facebook!

Tetteretèè: de Huisvlijt Facebook Fanpagina!

Maar wat ik er wel van heb begrepen is dat als je het leuk vindt om bezoekers te krijgen, en dat vind ik, dat het dan slim is om een zogenaamde fanpagina van je blog te maken. Dus dat heb ik nu gedaan! Kijk hier is tie: mijn Huisvlijt Facebook Fanpagina!. Het is me zelfs gelukt er een heuse header met wasknijpers op te zetten!

Wil je mijn fanpagine liken?

En vervolgens is het dan leuk als mensen je pagina liken, door op ‘like’ te klikken. Anders lijkt het zo sneu. Een beetje alsof je een feestje geeft, maar er komt bijna niemand…

Om het zo makkelijk mogelijk te maken, zet ik hieronder gewoon de button! En als je op like zou willen drukken, ben ik helemaal blij! En als je wilt kom ik natuurlijk graag jouw facebook fanpagina ook even liken!

Heeft jouw blog een eigen Facebook Fanpagina?

Handig: vul hier onder je mailadres in, en krijg een berichtje als er weer een nieuwe post is op Huisvlijt!
Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Similar Posts

15 Comments

 1. Haha, leuk hoe je dit stukje schrijft Nicole
  Ik heb wel facebook maaar alleen om op de hoogte te blijven van de familieperikelen. Verder doe ik er niets mee.
  Hopelijk krijg je genoeg fans zodat je feestje leuk wordt!!

 2. Ik heb geen fan-page op facebook voor Bespaarstudent(misschien een idee?). Het zou best een drempel kunnen zijn dat mensen niet meer anoniem kunnen reageren op facebook. Als ik een pagina like dan ben ik ook geen Bespaarstudent maar gewoon mezelf in real life en ik blijf toch echt liever anoniem.
  Bovendien zijn het ook bepaalde groepen mensen die erg actief zijn op facebook, terwijl (ouderen)anderen er niet aan willen.
  Succes met je pagina, het gaat vast los lopen ;)

 3. Niet met mijn “Een beetje groener”-blog, daar link ik wel af en toe een stukje van op mijn persoonlijke Facebook-pagina. Maar wel met mijn Fideldiedein-blog (van de poppenkleertjes), die mag je ook gerust liken hoor ;-). Zie kantlijn van mijn blog.
  Ik doe dat ook puur voor de reclame en om beter gevonden te worden op internet.
  Natuurlijk heb ik je geliked!

 4. Net meneer spaarpotjes achter computer gezet, ik wil die facebook even bekijken. Kijkt meneer mij aan, die valt zowat van verbazing van de bank af….. want mevrouw spaarpotjes is altijd heel erg anti facebook…

  Maar ik vind hem er erg mooi uitzien (maar niet mooi genoeg om alsnog een facebook-pagina ervoor aan te maken). Dus geen extra like, daar wou meneer spaarpotje niet aan, dus dan maar even een like op deze manier.

  +1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.