Excuus voor de verbouwing….

images

Jullie zullen misschien gemerkt hebben dat ik aan het klussen ben met de layout van Huisvlijt. Het begon er mee dat ik het onderste deel van Huisvlijt zo rommelig vond. Ik besloot dat te stroomlijnen, maar van het één kwam het andere, en voor ik het wist had ik een hele nieuwe layout.

Maar die was het toch ook niet helemaal, dus opnieuw gezocht naar een nette, gestroomlijnde layout, zonder teveel overbodige troep. Ik dacht dat ik een goede formule gevonden had toen bleek dat de links naar jullie blogs daarop niet zichtbaar waren!

Dus opnieuw naar de ontwerptafel, met dit resultaat. En net als bij een ‘gewone’ verbouwing ben ik het nu helemaal zat!

Similar Posts

6 Comments

  1. Heb je wel een export gemaakt van je oude blog? Dan kan je die er weer opzetten? Heel irritant he, had dat ook met mijn oude template. Uiteindelijk maar echt iets heel anders erop gezet (standaard blogger layout) en toen was het weer goed? Succes!

  2. Ik hoopte dat ik tabbladen er bij kon zetten, maar niks hoor. Ach wat ik ben al aan de vierde lay out bezig in de jaren dat ik blog.Ik twijfel er niet aan, dat er nog wel eens een andere lay-out komt.
    Ik besteed er liever niet te veel tijd aan.

    Foto op Moederspagina van de puber was leuk. Lekkere haard.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.