Erfafscheiding voor dummies

Een tijdje terug schreef ik over mijn verlangen naar een erfafscheiding aan de kant van de weg. De snelste en eenvoudigste methode bleek takken en dergelijke tussen een paar palen te leggen.

Toevallig moesten een paar knotwilgen gesnoeid worden, dus takken hadden we genoeg. Mijn man heeft bovendien één van de buitenlampen ook gebruikt voor het ‘raamwerk’.

En hier is het resultaat:

erfafscheiding

Je kunt het slordig noemen, maar ik noem het graag ‘romantisch’ en ‘natuurlijk’. Ik ben er in ieder geval erg blij mee. En als er straks nog meer gesnoeid wordt, doen we dat er ook in. Zo kan onze erfafscheiding nog groeien ook.

Similar Posts

9 Comments

  1. Paar leuke klimmende planten er tegenaan en het wordt nog kleurrijk ook. siererwten of zo of een clematis.

  2. Wat een geweldig idee! Je moet er maar op komen. Leuke reacties hierboven. Inderdaad kan het een leuk plekje zijn voor de vogels en je kunt er iets tegenaan laten groeien.

  3. dubbel fantastisch want als hij niet meer voldoet en je er toch vanaf wil ,blijft er ook geen rotzooi over die je weg moet brengen naar het grofvuil, het verteerd met de tijd op natuurlijke wijze , wat mij betreft alleen maar winst , een mooie natuurlijke afscheiding, weinig kosten, niet alleen jullie hebben er iets aan , maar ook vogels , en insecten en dan ook nog eens geen restafval.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.